Nowa strona Grimbergena http://www.grimbergen.fr/home.html Na razie tylko po francusku, ale warto sobie poklikać - zrobili ciekawą grafikę z animacjami. Od razu ma się ochotę na przy jakiejś mrocznej muzyce
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Na stronie Browaru Głubczyce, są podane dwa numery telefonów do Browaru Brzeg. Informuję, iż wybierając pierwszy z nich, dodzwonimy się do sklepu wędkarskiego, a drugi skieruje nas do sklepu meblowego
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
Na stronie Browaru Głubczyce, są podane dwa numery telefonów do Browaru Brzeg. Informuję, iż wybierając pierwszy z nich, dodzwonimy się do sklepu wędkarskiego, a drugi skieruje nas do sklepu meblowego
Przynajmniej w Browarze w Brzegu nikt ich nie męczy telefonami i mogą spokojnie warzyć swoje piwa marketowe
Browar Edi dorobił się swojej strony: http://www.browaredi.pl/ .
Póki co bieda z nędzą, ale i tak jest to
jakiś krok do przodu. W weekend wypiję
kufelek E-plusa za rozwój stronki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaroslav
Browar Edi dorobił się swojej strony: http://www.browaredi.pl/ .
Póki co bieda z nędzą, ale i tak jest to
jakiś krok do przodu. W weekend wypiję
kufelek E-plusa za rozwój stronki
Jak tam będziesz, to powiedz Panu Edwardowi by ściągnął sobie z neta program Gżegżółka do instalowania polskich znaków diakrytycznych w html'u
Strona Brackiego Browaru Zamkowego nie działa, bo jej nie ma.
Na stronie EB jest jakaś inna firma.
Strona Leżajska też nie działa.
Strona Tyskiego jest niedostępna-może lepiej dać www.tyskie.pl lub www.kp.pl
Link do BG Zabrze nie działa-może trza poprawić na www.browarygornoslaskie.pl
Browar Namysłów również do poprawy www.ryan.pl
Pisze tu o linkach na strony www z działu browary.
Na stronie browaru Fortuna dużo zmian. Kompletnie zmieniono
desing. Moim zdaniem duży krok do przodu. Uaktualniono
listę produktów (poprzednio brakowało np. Komesa, czy Czerwonego
Smoka). Odkryłem, że nieświadomie "współtworzę" nowy serwis .
Browar zauważył działalność browar.biz i przy każdym piwie
znajdują się wyrywkowe oceny piwoszy.
Minusem (chwilowym?) jest brak spisu pubów
posiadających w ofercie beczkową Fortunę.
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
Comment