Gobina produkuje też Vifling i też się tym chwali. Przynajmniej według wciąż istniejącej strony browaru.
Strony www browarów
Collapse
X
-
A kto tu mówi o piwie? Teraz w ofercie s amarki piwa i takie sie sprzedaje a marek można stworzyc całe mnóstwo.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Zgadza się dlatego większość browarów nie przyznaje sie do marek robionych dla marketów czy firm.Chociaż z drugiej strony dobrze wiedzieć,że jakiś browar oprócz swoich piw ma w ofercie np.Gobina czy innego Bercika.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
hehe produkuje pod nadzorem Czeskiego Instytutu Piwowarstwa Radecklarowe w krainie wiecznej fermentacji zobacz pare postów wyżej. Wirtualna rzeczywistość ich przeżyłaComment
-
Odp.: Bełciki
nie mogłem się powstrzymać, sorryComment
-
moim zdaniem Racibórz ma niezły potencjał, ale coś go słabo wykorzystuje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
Brali chyba korki w Olsztynie
Ja chciałbym wiedzieć ile zarabia taki as, co pisze te rzeczy...
Wiele treści żadnych informacji.
o Magnusie jakaś "kucharka" wysmarzyła:
cóż, za kuroniówkę płacą wszyscy, lecz nikt tak naprawdę
nie wie, że ci to jedzą również
Mnie nie śmieszy.
Poruszanie się po tej stronie fatalne, muzyczka drażni.
Apeluję o poprawienie tej strony!Comment
-
Brali chyba korki w Olsztynie
Ja chciałbym wiedzieć ile zarabia taki as, co pisze te rzeczy...
Wiele treści żadnych informacji.
o Magnusie jakaś "kucharka" wysmarzyła:
cóż, za kuroniówkę płacą wszyscy, lecz nikt tak naprawdę
nie wie, że ci to jedzą również
Mnie nie śmieszy.
Poruszanie się po tej stronie fatalne, muzyczka drażni.
Apeluję o poprawienie tej strony!
No i prawdopodobnie śmiałem się w innych miejscach niż przewidział autor strony.
Muzyczki nie słyszałem, bo mam ściszone głośniki.Comment
-
Wy tu dyskutujecie o dawno istniejącej stronie Jagiełły, a tymczasem pojawiła się w końcu zapowiadana przeze mnie już 2 miesiące temu strona Pivovarii Radom.
Nie wiem czemu ART wciąż nie dodał zgłaszanej też 2 miesiące temu strony kaliskiego Złotego Rogu ?Last edited by Pendragon; 2008-10-11, 09:28.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wy tu dyskutujecie o dawno istniejącej stronie Jagiełły, a tymczasem pojawiła się w końcu zapowiadana przeze mnie już 2 miesiące temu strona Pivovarii Radom.Comment
-
Fakt, napisałem tu zanim przejrzałem ją dokładnie. Do tej pory było tylko "strona w przygotowaniu", więc gdy zobaczyłem grafikę, to myślałem, że wystartowali na całego a nie na ćwierć gwizdka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment