Tylko po ki... Louis w tle?
Strony www browarów
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2009-03-23, 13:41.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Comment
-
Właśnie zauważyłem, że strona Browaru Konstancin wreszcie działa;]
Comment
-
-
A mi na tych wszystkich stronach browarów brakuje informacji o knajpach w których można się piw z danego browaru napić z kija. Myślę, że tych lokali nie ma aż tak dużo i nie zmieniają się zbyt często, więc nie przysporzyłoby to strasznie dużo pracy. Wystarczy nazwa i adres.
Tak jak jest to zrobione choćby na stronie Velkopopovickeho Kozla.
Dzięki czemu wiedziałbym czy takie mazowieckie to mają tylko w Malince w Warszawie? Czy mozna się go jeszcze gdzieś napić.
Wszelkie domyślne udźwiękowienia stron, też są przeze mnie nie mile widziane.Kocham czeskie piwo :)Comment
-
A mi na tych wszystkich stronach browarów brakuje informacji o knajpach w których można się piw z danego browaru napić z kija. Myślę, że tych lokali nie ma aż tak dużo i nie zmieniają się zbyt często, więc nie przysporzyłoby to strasznie dużo pracy. Wystarczy nazwa i adres.Comment
-
A mi na tych wszystkich stronach browarów brakuje informacji o knajpach w których można się piw z danego browaru napić z kija. Myślę, że tych lokali nie ma aż tak dużo i nie zmieniają się zbyt często, więc nie przysporzyłoby to strasznie dużo pracy. Wystarczy nazwa i adres.
Tak jak jest to zrobione choćby na stronie Velkopopovickeho Kozla.
Dzięki czemu wiedziałbym czy takie mazowieckie to mają tylko w Malince w Warszawie? Czy mozna się go jeszcze gdzieś napić.
Wszelkie domyślne udźwiękowienia stron, też są przeze mnie nie mile widziane.
Chociaż oczywiście uaktualnienie listy by się przydało!Last edited by Qruq; 2009-04-01, 08:57.Pijme pivo dokud žijem, po smrti se nenapijem!
бухло победит зло!Comment
-
Na pszenicznym Abbe widnieje strona producenta http://www.browar-fuhrmann.pl/
Na stronie producenta nic nie widniejeComment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
Comment