Wszedłem właśnie na stronę Piasta i zauważyłem dowcipną informację o zmianie strony. Ponieważ chwilę wcześniej odwiedziłem stronę Leżajska, która od chyba roku nie może zostać uruchomiona (idą chyba w ślady Żywca, który robił to samo przez co najmniej trzy lata), pomyślałem, ze moglibyśmy zrobić ranking stron polskich browarów na internecie, a przynajmniej powymieniać opinie na ich temat.
Strony www browarów
Collapse
X
-
Bardzo fajnie wyglądają strony Królewskich , Bosmana i Warki , gorzej kompanii piwowarskiejComment
-
Co jakiś czas odwiedzam witrynę Brackiego Browaru Zamkowego z naiwną myślą, że w końcu trafię na aktualizację. Niestety - w dziale "sponsoring" czas zatrzymał się w roku 2001Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Strona Browaru Krajan, też nie była aktualizowana od baaardzo dawna. Cały czas w spisie produktów figuruje piwo Czarny Koń Ciemne, a nie jest produkowane chyba gdzieś od 3 lat. Napisałem nawet kiedyś do nich e-maila, ale bez odzewu.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Co dziwne, autorzy witryny Brackiego nie podali adresu mailowego...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
A strona Browarów Łódzkich w trakcie tworzenia....... i tak już od jakiś 4 lat..... a może i dłużejComment
-
Nie zachęcam do odwiedzania tragicznej strony Relakspola Podpatrzyć ciekawe rzeczy można jednak u znienawidzonego CP na stronie poświęconej Palonemu. Jedną z ciekawszych stron ma na przykład Łomża. Do najbardziej wkurzających zaliczam jednak stronę Lwówka, gdzie po uszch bije disco-polo wymieszane z niemiecką muzyką weselnąComment
-
Fajnie przedstawia się strona Browaru Namysłów.
Po stronie "oprowadzają" postacie rysunkowe:
Szczypior, Stroszek i Inżynier. Niby nic takiego,
ale pomysł z kreskówkowymi historyjkami sprawił,
że strona zapadła mi w pamięci.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavPo stronie "oprowadzają" postacie rysunkowe:
Szczypior, Stroszek i Inżynier. Niby nic takiego,
ale pomysł z kreskówkowymi historyjkami sprawił,
że strona zapadła mi w pamięci.Comment
-
Comment
-
Strona browaru Grybów.
Na browarze nie ma do niej jeszcze linku.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PetrusStrona browaru Grybów.
Na browarze nie ma do niej jeszcze linku.Comment
-
Polecam wam stronę "Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich". Na tej właśnie stronie zamieszczone są adresy, aktualne telefony, emaile, adresy www członków tego stowarzyszenia. Oto ta strona: http://www.browary-regionalne.pl/wykaz%20browarow.htmlComment
Comment