Wczoraj zakupiłem Broka Sambora z nową blaszką i innymi etykietami, ale niestety pozostały asortyment browary przynajmniej w Warszawie jest stary. Ciekaw jestem czy wszystkie produkty browary zmieniły oprawę ????
Brok Sambor-nowa oprawa
Collapse
X
-
Na razie na pewno nie zmieniły sie wizerunki innych piw z tego browaru , bo ostatnio byłem w markecie i przy zakupach tylko zmiana w etykiecie sambora rzuciła mi sie w oczy , ale moim zdaniem jest to zdecydowanie zmiana na lepsze -
Nową etykietę powinni byli wypuścic na Boże Narodzenie.
Jest bardzo choinkowa.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
ostatnio widząc na półce sklepowej broka miartina i sambora skojarzyłem etykiety z holstenem. Podobne do siebie układem graficznym, kształtem itd. MOże dlatego że Brok należy do Holstena ?NoLeafCloverComment
-
Holsten już nie jest właścicielem Broka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Witam!
W grudniu 2001 r. Holstein Breurei AG sprzedał swoje udzały
w BROKU grupie amerykańskich inwestorów.
12 lutego br. podczas obrad Rady Nadzorczej, doszło do przetasowania we władzach.
Prezesem został Thomas M. Gresk, a zastępcą Adam Brodowski
dotychczasowy prezes zarządu krakowskiego browaru Strzelec SA.
Jak dokopię się informacji to powiadomię co to za " grupa
amerykańskich informatorów".Comment
-
Sambor zmienił nie tylko etykietę ale również smak.
Po zmianie w łaścicieli i właściwie przejęciu przez "Strzelca" od 1 maja powrucono do dawnego smaku z przed lat. ponieważ jestem z Koszalina to go jeszcze pamiętam. Jewst zupełnie inny niż ten ostatni.Comment
-
Originally posted by Włodek
Sambor zmienił nie tylko etykietę ale również smak. Jewst zupełnie inny niż ten ostatni.piwo, piwko, piweczkoComment
-
A ja mam trochę inną informację. Na ostatniej giełdzie widziałem dwa ciekawe kapselki Broka. Widać na nich piłkę od kosza i czarną panterę. Pod tym jest napis Czarni. Z tego co słyszałem Brok miał sponsorować kapelę Czarni Słupsk ale się wycofał. Zostało wyprodukowanych 8 kapsli - próby. Nie wiem jak przedstawia sie sprawa etykiet. Może ktoś z was ma jakieś dojścia do Broka? Z chęcią dołączyłbym do swojej kolekcji kapsli te dwa. Jeśli ktoś z was miałby te cudeńka niech wali do mnie śmiało. Myślę, że dla każdego coś ciekawego znajdę na wymiankę.SikorComment
Comment