Pragnąc zagłooswać w plebiscycie na Piwo Roku 2007 wszedłem na stronę główną Browaru.biz i znalazłem tam coś takiego. Moje zdziwienie jest niepomierne, tm bardziej, że właśnie wróciłem z wyprawy do Plusa gdzie nabyłem w promocji cztery sztuki Valentinsa. I teraz sam nie wiem, czy jest to ta podstępnie zakamuflowana partia pszeniczniaka z Głubczyc czy "normalny" Valentins. Dawno go nie kupowałem, skusiła mnie teraz promocja i fakt, że Plusy przejmuje Biedronka.
Czy ktoś kto w miarę regularnie kupuje Valentinsa zauważył jakieś zmiany w smaku któregoś egzemplarza? Doniesienia, że kolejny browar zabiera się za warzenie pszeniczniaków, które bardzo lubię, to miła wiadomość. No i jeszcze mają zjawić się dwa inne nowe piwa. Pewnie już niedługo w te ślady pójdą inne browary....Oby tak się stało . Może doczekamy się kiedyś takich piw jak Łódzkie Pszeniczne, Rubinowy Smok Extra Stout czy koźlak Ciechanator
Czy ktoś kto w miarę regularnie kupuje Valentinsa zauważył jakieś zmiany w smaku któregoś egzemplarza? Doniesienia, że kolejny browar zabiera się za warzenie pszeniczniaków, które bardzo lubię, to miła wiadomość. No i jeszcze mają zjawić się dwa inne nowe piwa. Pewnie już niedługo w te ślady pójdą inne browary....Oby tak się stało . Może doczekamy się kiedyś takich piw jak Łódzkie Pszeniczne, Rubinowy Smok Extra Stout czy koźlak Ciechanator
Comment