PIVOVARIA Radom - wątek ogólny

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • acztery
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2007.10
    • 21

WitMar a może coś komuś poprostu niesmakować? To że piwo ochydne to moja opinie i narazie jej nie zmienię. OCHYDNE i koniec. To że komuś nie smakuje Warka to znaczy, że jest osobą, która wszystko gnoi i ma zaraz otwierać wielki browar. NIE!!! Ma własny gust ma własne zdanie. Moje znasz.
    Tobie smakowało - nie czepiam się, że masz zepsute kubełki smakowe. Trafili w Twój gust- super, a o gustach się nie dyskutuje.
    Poczytaj wątek o najgorszych piwach. Tylko zarezerwuj dużo czasu żeby nawtykać wszystkim którym coś nie smakowało.
    A w tej szklaneczce to przecier bananowo-jabłkowy?
    nie, bananowo-goździkowy aromat i bananowy smak i to całkiem poważnie
    Last edited by acztery; 2008-03-31, 17:52.

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Uwaga. Szykują się przechmieliny.

acztery, wyluzuj.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• acztery
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2007.10
        • 21

wyluzowałem, już nie będę
        czekam i czekam ale widzę, że mało kto chce napisać czy piwo mu smakowało czy nie.
        Zapomniałem dodąć w poprzednim poście. Ja z powodu słabego pęcherza biegam często do ubikacji, więc dla mnie to ważny element. Te w lokalu wyrywają z butów.
        Last edited by acztery; 2008-03-31, 18:01.

Comment

• MuadDib
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2005.11
          • 172

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika acztery Wyświetlenie odpowiedzi
          Zapomniałem dodąć w poprzednim poście. Ja z powodu słabego pęcherza biegam często do ubikacji, więc dla mnie to ważny element. Te w lokalu wyrywają z butów.
          to kiepsko, nie lubię chodzić boso po powszechnie dostępnych kibelkach

Comment

• docent
            • 2002.10
            • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi
            Dobra wiadomość. Myślę, że w połowie kwietnia Was odwiedzimy
            Może szykujecie się na sobotę 19-go?
            Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
            Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
            Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
            Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• pianodive
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.09
              • 56

A można kupić szkło w browarze? I ile jest wzorów, po 2 na każdy rodzaj piwa, czyli 0,5 i 0,3? Pozdrawiam i gratulacje WitMar, oby więcej takich lokalnych restauratorów! Na zdrowie, jak będę w Radomiu napewno wpadnę

Comment

• Maggyk
                Szara Adminiscjencja
                🍼
                • 2004.05
                • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                Może szykujecie się na sobotę 19-go?
                Raczej 12-go, ale to jeszcze dogrywamy.
                Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                Piwo domowe -
                Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• sky_girl
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2008.04
                  • 2

Byłam dziś . ŚWIETNIE!!! Wspaniałe miejsce, lokal którym można się "pochwalić" w Radomiu. Kiedyś ktoś napisał, że coś z toaletą nie tak, ale jest boska . Piwko ma ładny kolor, co do smaku, to mi nie podchodziło, ale za to moim znajomym bardzo . Wybiorę się napewno nie raz !

Comment

• Cooper
                    🍼🍼
                    • 2002.11
                    • 6056

Widze że masz bardzo pozytywne podejście . Piwo Ci nie smakuje ale mimo to lokal je serwujący odwiedzisz "napewno nie raz" No chyba że birrofilia wyłącznie Cię interesują
                    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Marusia
                      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

O kurka, już się boję - ani jednej pozytywnej opinii o piwie (nie licząc Witmara, który ma pusty profil, więc nie wiem, jak go traktować - klienta, czy pracownika browaru), fotka przedstawia coś na kształt bananowego soku przecierowego....

A co do piwa i ogólnie różnych rzeczy do spożywania - owszem, czasem coś jest kwestią gustu, ale też i zdarza się, że coś jest obiektywnie niedobre, czyli po prostu zepsute lub źle zrobione.

No cóż, sprawdzę to organoleptycznie niebawem, obiecuję, że jak będzie naprawdę niedobre, to się nie wypowiem
                      www.warsztatpiwowarski.pl
                      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• kopyr
                        • 2004.06
                        • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                        No cóż, sprawdzę to organoleptycznie niebawem, obiecuję, że jak będzie naprawdę niedobre, to się nie wypowiem
                        To nie jest obywatelska postawa. Jak jest źle to trzeba otwarcie powiedzieć, że jest źle, a jak się poprawi, to niezwłocznie o tym donieść.
                        blog.kopyra.com

Comment

• arzy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.06
                          • 2814

O kurka, już się boję - ani jednej pozytywnej opinii o piwie (...)
                          i tu się z panią nie zgodzę bo świadczy o tym cytat
                          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sky_girl Wyświetlenie odpowiedzi
                          (...) ale za to moim znajomym bardzo . (...)
                          widać światełko w tunelu
                          "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          Bractwo Piwne
                          Skład Piwa
                          Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Maggyk
                            Szara Adminiscjencja
                            🍼
                            • 2004.05
                            • 5617

fotka przedstawia coś na kształt bananowego soku przecierowego....
                            Pieprzyć to Jedziemy
                            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                            Piwo domowe -
                            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• acztery
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2007.10
                              • 21

sky_girl, o łazience pisałem ja i nie, że coś nie tak tylko właśnie odwrotnie. Łazienki przepiękne, jak ktoś zrozumiał, że wyrywa z butów bo np śmierdzi to przepraszam. Standard bardzo wysoki. A piwo dalej podtrzymuję do niczego dla pewności kupiłem parę ulubionych i tamte jak były dobre tak są.

Comment

• sky_girl
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2008.04
                                • 2

Tak tak jest światełko w tunelu, zależy po prostu kto, co lubi . Dla przykladu podam, że było nas 5, każda piła piwo pszeniczne i 2. nie smakowało, 3. bardzo smakowało.

Comment

Przetwarzanie...
                                X