Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
PIVOVARIA Radom - wątek ogólny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pivovaria Wyświetlenie odpowiedziOd otwarcia naszego browaru co prawda sporo wody w Wiśle upłynęło
Byłem ostatnio i pszeniczne jest naprawdę dobrym weizenem, koźlak też mi smakował.
Comment
-
-
Przyjemne miejsce, choć ceny okrutne. I nie mam tu na myśli tylko piwa, ale wszystko w menu a porcje jedzenia są dość liche jeśli chodzi o ilość.
Za to piwo dobre, fajnie że można je zamówić w wieży o pojemności do 5 litrów - akurat byliśmy tam w pięciu więc takie rozwiązanie było bardzo dobre. Mam jednak pewne zastrzeżenie do koźlaka - miał wyraźne palone posmaki, które nie bardzo pasują do tego stylu. Może lepiej byłoby uwarzyć porządnego portera zamiast koźlaka o porterowych posmakach?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Był ktoś ostatnio? Co tam slychać? Jak smak piwa? Pivovaria mimo szumnych zapowiedzi poprzestał informować o nowych lokalach zaopatrzonych w ich piwo na jednym poście.
W zeszłym tygodniu widziałem ich piwa tu: http://www.pod-rozami.com.pl/restauracja.html
Jako, że obserwacje poczyniłem zupełnie przypadkowo i to przez szybę (lokal czynny był dopiero od 12) mogę zaryzykować stwierdzenie, że oferowanych piw były 4 rodzaje. Ale pewny nie jestem. Były to 1,5 L PET-y.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziBył ktoś ostatnio? Co tam slychać? Jak smak piwa?
Comment
-
Comment