Boże, ludzie jak tak można ... ?
pisać albo zamknę forum!
Collapse
X
-
No nie przesadzaj z tymi szczegółami, myślisz, że przy takiej ilości piwa pamiętamy jakieś?????Comment
-
No właśnie, Maja najwyraźniej zbyt wiele nie zapamiętałaComment
-
Maja po raz kolejny o tej przepióreczce wygląda na to iż nic innego nie pamięta, a więc mamy do czynienia z pierwszym przypadkiem "urwania filmu"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
No, chyba trzeba będzie zrobić przepytkę - co sądzić o tych, co się W OGÓLE nie odezwali?
Nic nie pamiętają?
Szkoda by było, TAAAAAAKI wyjazd!!!Comment
-
Ja pamiętam, że w niedzielę rano wstałem pierwszy (ok. 7.00), posprzątałem (po waszych tancach został na stole taki total, ze trwało to godzinę), rozpaliłem grilla, wykąałem się, po czym natychmiast sie upiłem. W czasie prac gospodarskich towarzyszyła mi Małgosia mająca cały czas cierpiący wyraz twarzy.Comment
-
KRZYSIU ŻYJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
-
Jak się chodzi spać z kurami, to się wcześnie wstaje
No widzisz, Krzysiu, PRZEZ CIEBIE nie miałam okazji zaobserwować, co po mnie i po Mai zostało na stole - było sprzątać????Comment
-
ja też tańczyłem na stole (90kg wytrzymał!)
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
-
-------------------------------------------------------
treść została skasowana na prośbę autora
-------------------------------------------------------
bardzo proszę wszystkich o dwukrotne zastanowienie się co się wysyła na forum bo takie działanie z mojej strony (kasowanie postów, jeśli nie naruszają regulaminu) podważa moją wiarygodność
ART, AdminComment
Comment