Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads
Wyświetlenie odpowiedzi
Typy butelek
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Koninck Wyświetlenie odpowiedziButelka z zapięciem, jaką ma nazwę????2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Wyższe butelki z Browaru Jagiełło to chyba jeszcze inny rodzaj butelki.
Beer is for life not just for christmas !
Comment
-
-
Słuchajcie panowie i panie Mam taki problem. Za jakiś czas robię seminarium na temat technologii produkcji piwa i wyszedł taki pomysł żeby uczestnicy dostali na pamiątkę buteleczkę piwa... i właśnie tu zaczyna się problem, szukam butelek o pojemności najlepiej 100ml, idealnie byłoby gdyby były do kapslowania. Będąc w niemczech widziałem w sklepie jakiś napój sprzedawany w butelkach wyglądających jak miniaturki ŻGB, z normalnej wielkości kapslem o pojemności 100ml i właśnie coś takiego było by idealne tylko nie pamiętam co to było, żeby chociaż po nazwie znaleźć jakieś dodatkowe informacje. Więc może ktoś z Was mi pomoże?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marecki1410 Wyświetlenie odpowiedziSłuchajcie panowie i panie Mam taki problem. Za jakiś czas robię seminarium na temat technologii produkcji piwa i wyszedł taki pomysł żeby uczestnicy dostali na pamiątkę buteleczkę piwa... i właśnie tu zaczyna się problem, szukam butelek o pojemności najlepiej 100ml, idealnie byłoby gdyby były do kapslowania. Będąc w niemczech widziałem w sklepie jakiś napój sprzedawany w butelkach wyglądających jak miniaturki ŻGB, z normalnej wielkości kapslem o pojemności 100ml i właśnie coś takiego było by idealne tylko nie pamiętam co to było, żeby chociaż po nazwie znaleźć jakieś dodatkowe informacje. Więc może ktoś z Was mi pomoże?Tato nie pij - zostaw dla syna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek Wyświetlenie odpowiedzi100ml to nie za wiele na spróbowanie. Piwo w takich butelkach musiałoby być naprawdę mocno ekstraktywne i wybitne żeby miało to sens.
A nie może być buteleczka 250ml? Takie już łatwiej znajdziesz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika casual Wyświetlenie odpowiedziI druga kwestia jakie piwa można u nas dostać w puszkach 0,3?
Comment
-
-
Dawno tu nikt nie pisał... A ja napiszę bo mam problem..
potrzebuję rysunek techniczny butelki od piwa... Tak Techniczny., z wymiarami itd. Udało mi się gdzieś wykopać rysunek butelki od wina. Bardzo dobrze pokazuje butelczynę (rysunek).
czy niema ktoś takiego od butelki NRW lub Euro. Może być też bączek albo inne 0,33...
z góry dziękuję!
BuliMichał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
Comment
-
-
Do wyboru, do koloru.
Katalog produktów Huty Ujście:
Np. http://www.ardaghproducts.com/Lists/...796/849020.pdf
Comment
-
Comment