Paulaner i Schoefferhoefer są w Polsce sprzedawane w bezzwrotnych cienkich (i pewnie tańszych w produkcji) butelkach mających przypominać NRW. Nikt tego nie kupi, a i z powodu cienkości to i pożytek w piwowarowaniu z nich nikły. Stłuczka
Typy butelek
Collapse
X
-
Akurat głównie mam z Niemiec (około 200) co i tak nie zmienia faktu, że pewnie nikt mi tego u nas nie kupi.
A orientujecie się, czy w Niemczech do tych maszynek w marketach można taką ilość wrzucić czy tylko na paragon?
Heh, mogłem odetykietowywać na bieżąco a nie po 5 latach zbierania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedzi(...).
A orientujecie się, czy w Niemczech do tych maszynek w marketach można taką ilość wrzucić czy tylko na paragon?
(...)
Comment
-
-
Czy kolega Abernacka zakochał się w tych przecinkach?
Już drugi raz dziś nadużywasz przecinków. W powyższym zdaniu oddzielasz okolicznik miejsca od podmiotu, co jest niepoprawne i zaburza rytm zdania.
Za Brdą takie numery nie przechodzą płazem
FCJPLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziCzy kolega Abernacka zakochał się w tych przecinkach?
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziZorientowałem, czeskie NRV chętnie, niemieckie nie.
Ewentualnie zrób dwa wkłady do wanny ciepłej wodyDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k_k_s Wyświetlenie odpowiedziZorientowałem, czeskie NRV chętnie, niemieckie nie.
Comment
-
-
Nie działają te zdjęcia poszczególnych typów butelek z pierwszego posta, a szkoda.
Ja takie mam pytanie, czy gdzieś jeszcze używa się tych butelek - http://i34.tinypic.com/1zlzl04.jpg ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Ja takie mam pytanie, czy gdzieś jeszcze używa się tych butelek - http://i34.tinypic.com/1zlzl04.jpg ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJeżeli chodzi o nasz ogródek to chyba jedynie Zodiak się ostał.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment