Tak jest. Nadal w nich jest Porter Łódzki oraz używa ich Namysłów. Do niedawna był też Grudziądz Nasze.
Typy butelek
Collapse
X
-
O Łodzi faktycznie zapomniałem, ale jak dobrze pamiętam to chyba Namysłów już się wycofał z tych opakowań.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziKozackie chyba w takie leją
o, o właśnie Kozackie. Nie Zamkowe.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJeżeli chodzi o nasz ogródek to chyba jedynie Zodiak się ostał.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziO Łodzi faktycznie zapomniałem, ale jak dobrze pamiętam to chyba Namysłów już się wycofał z tych opakowań.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedziJa takie mam pytanie, czy gdzieś jeszcze używa się tych butelek - http://i34.tinypic.com/1zlzl04.jpg ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziBrowar na Jurze: Tager i Boner
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy aby na pewno? Będąc ostatnio w browarze nie widziałem już takowych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziŁódzki browar używa butelek euro do wszystkich swoich piw (oprócz robionych na zamówienie marketów). Można sprawdzić w sklepach firmowych. Kaucja 40 gr.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedziNie działają te zdjęcia poszczególnych typów butelek z pierwszego posta, a szkoda.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijuż działają.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziKozackie chyba w takie lejąPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzio, o właśnie Kozackie. Nie Zamkowe.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cartmann Wyświetlenie odpowiedzikozackie z namysłowa jest w takich butelkach.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment