W drugim z kolei felietonów Tomek Kopyra spogląda na kulejącą nie tylko pod piwnym względem - gastronomię.
Artykuł znajduje się tu:
http://www.browar.biz/artykuly.php?id=134
Zapraszam do komentowania!
Piwoszy nie muszę zbytnio zachęcać, bo już tu gaworzymy sobie od dawna, zachęcam także a może i przede wszystkim do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami - osoby związane z gastronomią od "kuchni" tzn. chciałem napisać... od "nalewaka"
Artykuł znajduje się tu:
http://www.browar.biz/artykuly.php?id=134
Zapraszam do komentowania!
Piwoszy nie muszę zbytnio zachęcać, bo już tu gaworzymy sobie od dawna, zachęcam także a może i przede wszystkim do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami - osoby związane z gastronomią od "kuchni" tzn. chciałem napisać... od "nalewaka"

Comment