Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
Wyświetlenie odpowiedzi
Desperados warzony w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziCzy przypadkiem nie brales udzialu w programie Sprawa dla Reportera, jako ekpert w tejze sprawie?
Szalał tam poseł Tadeusz Cymański, a próbował mu dotrzymywać kroku/słowa poseł
Jarosław Kalinowski. Po pól godzinie usiłowań nadążenia za myślą Cymańskiego byłem kompletnie groggy i sam też niczego z sensem nie powiedziałem.O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedziPo co komu jeden alkohol o smaku innego ? Zresztą, czemóż produkować piwo o smaku Tequilli... niech wprowadzą na nasz polski, słowiański rynek piwo o smaku wódki
Ach, zapomniałem, że w Polsce piwo o aromacie wódczanym już gości od dłuższego czasu na półkach sklepowych i ma się bardzo dobrze, wystarczy spojrzeć na Dębowe, Karpackie Mocne lub większośc produktów z Jabłonowa. Skoro na świecie Desperados jakoś się przyjął, to może nadszedł czas by zawojować światowy rynek naszym Imperatorem lub Ognistym Mocnym ? Następny ruch należy do Szkotów. Lub kogokolwiek kto wypuści piwo o smaku whisky
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąW Polsce spokojnie pójdzie. ... im drożej, tym lepiej, inaczej Polak nie będzie wiedział, że na pewno mu smakuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marco Wyświetlenie odpowiedziKolego Kamień, ten sam browar który wypuścił na rynek Desperadosa (Brasserie Fischer ze Strassbourga) produkuje piwo o smaku wódki (Kriska) i whisky (Adelscott, co prawda warzony na słodzie tym samym co whisky, ale niech tam). Także tylko czekać a i u nas się pojawi (warzone w Żywcu?).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Fischer testował też swego czasu we Francji piwo z dodatkiem guarany, miało się nazywać Piranhas, ale chyba nie weszło na rynek. Jak gdzieś znajdę etykietkę to zamieszczę. A Kingston chyba nie jest już produkowany, przynajmniej nie wspominają o nim na swojej stronie, a i z Bomi zniknął.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziW najnowszej ulotce dyskontów PLUS jest Desperados w cenie 3,29, więc chyba już ten "nasz krajowy" I cena nawet niższa od zapowiadanej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziNie bardzo wiem, czemu mnie obrażasz. Przecież wiara w opis z reklamy to cecha prawdziwego Europejczyka.
Comment
-
-
Z butelki w ksztalcie tejze kielbasy, z pewnoscia, wyjatkowoPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Może GŻ skusi się na produkcję piwa o smaku śliwowicy łąckiej, chyba jeszcze nikt takiego eksperymentu nie próbował. A wytwór ten mogli by uznać za produkt regionalny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziCiekawe jak by smakował Żywiec o smaku kiełbasy żywieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziGdzieś coś niedawno czytałem o współczesnym kanibalizmie.
Zawsze z przyjemnością pijałem Tekizę także chętnie spróbuję i Desperados, no i jeszcze te dziewczyny
Comment
-
-
Ja będę regularnie to piwo kupował jak będzie w cenie np. takiego Dog in the Foga ...0,33
czyli coś max. 2,50 zł dam za to... Inaczej kupię konkurencję i tyle ;Pkoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
Comment