Desperados warzony w Żywcu

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi
    Są przygotowane ciekawe promocje z wystrzałowymi dziewczynami i różne takie
    Jeśli Desperados będzie sprzedawany w promocji z wystrzałowymi dziewczynami, to przy tej cenie chętni napewno się znajdą

Comment

• Czes
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.06
      • 752

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedzi
      Czy przypadkiem nie brales udzialu w programie Sprawa dla Reportera, jako ekpert w tejze sprawie?
      Owszem, chociaż wolałbym o tym zapomnieć.
      Szalał tam poseł Tadeusz Cymański, a próbował mu dotrzymywać kroku/słowa poseł
      Jarosław Kalinowski. Po pól godzinie usiłowań nadążenia za myślą Cymańskiego byłem kompletnie groggy i sam też niczego z sensem nie powiedziałem.
      O!Nanobrowar Domowy "PiwU"

Comment

• marco
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.04
        • 100

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedzi
        Po co komu jeden alkohol o smaku innego ? Zresztą, czemóż produkować piwo o smaku Tequilli... niech wprowadzą na nasz polski, słowiański rynek piwo o smaku wódki
        Ach, zapomniałem, że w Polsce piwo o aromacie wódczanym już gości od dłuższego czasu na półkach sklepowych i ma się bardzo dobrze, wystarczy spojrzeć na Dębowe, Karpackie Mocne lub większośc produktów z Jabłonowa. Skoro na świecie Desperados jakoś się przyjął, to może nadszedł czas by zawojować światowy rynek naszym Imperatorem lub Ognistym Mocnym ? Następny ruch należy do Szkotów. Lub kogokolwiek kto wypuści piwo o smaku whisky
        Kolego Kamień, ten sam browar który wypuścił na rynek Desperadosa (Brasserie Fischer ze Strassbourga) produkuje piwo o smaku wódki (Kriska) i whisky (Adelscott, co prawda warzony na słodzie tym samym co whisky, ale niech tam). Także tylko czekać a i u nas się pojawi (warzone w Żywcu?).

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
          W Polsce spokojnie pójdzie. ... im drożej, tym lepiej, inaczej Polak nie będzie wiedział, że na pewno mu smakuje.
          Nie bardzo wiem, czemu mnie obrażasz. Przecież wiara w opis z reklamy to cecha prawdziwego Europejczyka.

Comment

• MarcinKa
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼🍼
            • 2005.02
            • 2736

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marco Wyświetlenie odpowiedzi
            Kolego Kamień, ten sam browar który wypuścił na rynek Desperadosa (Brasserie Fischer ze Strassbourga) produkuje piwo o smaku wódki (Kriska) i whisky (Adelscott, co prawda warzony na słodzie tym samym co whisky, ale niech tam). Także tylko czekać a i u nas się pojawi (warzone w Żywcu?).
            W pra początkach, o których pisał Czes, wypuścili jeszcze piwo rumowe, Kingston. Miało bardzo ładną etykietę w stylistyce rumowej. Nie wiem czy jest nadal warzone.
            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• marco
              • 2005.04
              • 100

Fischer testował też swego czasu we Francji piwo z dodatkiem guarany, miało się nazywać Piranhas, ale chyba nie weszło na rynek. Jak gdzieś znajdę etykietkę to zamieszczę. A Kingston chyba nie jest już produkowany, przynajmniej nie wspominają o nim na swojej stronie, a i z Bomi zniknął.

Comment

• remfire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.03
                • 1334

W najnowszej ulotce dyskontów PLUS jest Desperados w cenie 3,29, więc chyba już ten "nasz krajowy" I cena nawet niższa od zapowiadanej.

Comment

• kopyr
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2004.06
                  • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedzi
                  W najnowszej ulotce dyskontów PLUS jest Desperados w cenie 3,29, więc chyba już ten "nasz krajowy" I cena nawet niższa od zapowiadanej.
                  No w końcu to jest gazetka promocyjna.
                  blog.kopyra.com

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                    Nie bardzo wiem, czemu mnie obrażasz. Przecież wiara w opis z reklamy to cecha prawdziwego Europejczyka.
                    Nie wiem, jak jest w prawdziwej Europie, ale w tej polskiej tak właśnie, jak napisałem. Wysoka cena + zagraniczna nazwa = połowa sukcesu (a czasem cały).

Comment

• Żywiec
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.12
                      • 1571

Ciekawe jak by smakował Żywiec o smaku kiełbasy żywieckiej

Comment

• naczelnik
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.08
                        • 1884

Z butelki w ksztalcie tejze kielbasy, z pewnoscia, wyjatkowo
                        Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
                        Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• Maremali
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.05
                          • 1955

Może GŻ skusi się na produkcję piwa o smaku śliwowicy łąckiej, chyba jeszcze nikt takiego eksperymentu nie próbował. A wytwór ten mogli by uznać za produkt regionalny
                          http://maremali.web-album.org/

Comment

• arcy
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2002.07
                            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi
                            Ciekawe jak by smakował Żywiec o smaku kiełbasy żywieckiej
                            Gdzieś coś niedawno czytałem o współczesnym kanibalizmie.

Comment

• dkrasnodebski
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.05
                              • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                              Gdzieś coś niedawno czytałem o współczesnym kanibalizmie.
                              Pewnikiem na o2 jak zmierzałeś na Pudelka.

Zawsze z przyjemnością pijałem Tekizę także chętnie spróbuję i Desperados, no i jeszcze te dziewczyny
                              Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Tomasz_Moczarski
                                • 2007.12
                                • 182

Ja będę regularnie to piwo kupował jak będzie w cenie np. takiego Dog in the Foga ...0,33
                                czyli coś max. 2,50 zł dam za to... Inaczej kupię konkurencję i tyle ;P
                                koncerniak = prawie jak piwo :D
                                Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
                                reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
                                Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus

Comment

Przetwarzanie...
                                X