Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czes
Wyświetlenie odpowiedzi
Desperados warzony w Żywcu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czes Wyświetlenie odpowiedziEh, a jak smakowało wtedy piwo Żywieckie
Comment
-
-
Widział ktoś to coś http://allegro.pl/item364799827_desp...l_okazja_.html„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTo trochę tak jak z tą fabryką Bonaquy, która miała ujęcie wody z Tamizy.Last edited by Pendragon; 2008-05-14, 21:12.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie wiem skad brali wodę do Bonaquy w CocaColi w Niepołomicach, ale te "minerały" to mieli z proszku."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Widze po półkach ze STRASZNIE dobrze schodzi to piwo, takze mam pytanie, czy w sprzedazy za niedlugo pojawi sie Beczka:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Jak narazie widzialem jedynie Budweisera Budwara w takim czyms, ale cena odpycha... Jak za 40 zł bedzie taka beczka to bydzie fajno :]koncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_Moczarski Wyświetlenie odpowiedziWidze po półkach ze STRASZNIE dobrze schodzi to piwo, takze mam pytanie, czy w sprzedazy za niedlugo pojawi sie Beczka:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Jak narazie widzialem jedynie Budweisera Budwara w takim czyms, ale cena odpycha... Jak za 40 zł bedzie taka beczka to bydzie fajno :]
Comment
-
-
Jakby cena desperadosa spadla do ceny chocby takiego Carslberga, to byloby to najlepiej sprzedawane piwo na licencji w Polsce bez wątpienia! W ogole to jakie piwo z licencjonowanych sie najlepiej sprzedaje - sa gdzies jakies statystyki???koncerniak = prawie jak piwo :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_Moczarski Wyświetlenie odpowiedziJakby cena desperadosa spadla do ceny chocby takiego Carslberga, to byloby to najlepiej sprzedawane piwo na licencji w Polsce bez wątpienia! W ogole to jakie piwo z licencjonowanych sie najlepiej sprzedaje - sa gdzies jakies statystyki???
Comment
-
-
Obawiam się, że jednak jest to dośc popularne piwo Będąc w PiP przy Rondzie Starołęka, stojąc przy półkach z piwem widziałem trójkę młodzieńców, którzy dramatycznie szukali Desperados mówiąc między sobą, że żadnego innego "piwa" nie piją Przy czym jeden, ze wzgardą, nogą wskazał na Franziskanera -"piłem to kiedyś, co za syf!" potem spojrzeli na półki z droższymi piwami "nie kupiłbym takiego za 8 , pewnie jakieś siki" (nie wiem czy nie zauważyli w moim koszyku Rocheforta 8?
Aż mi się pięści zaciskały...Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_Moczarski Wyświetlenie odpowiedziJakby cena desperadosa spadla do ceny chocby takiego Carslberga, to byloby to najlepiej sprzedawane piwo na licencji w Polsce bez wątpienia! W ogole to jakie piwo z licencjonowanych sie najlepiej sprzedaje - sa gdzies jakies statystyki???Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
kopyr - wcale nie powiedzialem, ze mi smakuje, wrecz przeciwnie, jest takie sobie...
Mówię tylko o zjawisku "desperadosmanii", gdzie idąc do sklepu są co chwile puste półki w Tesco i Carrefour! Obojętnie czy ktoś to wyłoży rano na full i dokłada z magazynu to 2 dni i całej palety nie ma - rozmawiałem z pracownikiem To jest tym bardziej dziwne, zwazywszy na cene w granicach 3,20-4 zł...Last edited by Tomasz_Moczarski; 2008-05-18, 16:13.koncerniak = prawie jak piwo :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_Moczarski Wyświetlenie odpowiedziMówię tylko o zjawisku "desperadosmanii", gdzie idąc do sklepu są co chwile puste półki w Tesco i Carrefour! Obojętnie czy ktoś to wyłoży rano na full i dokłada z magazynu to 2 dni i całej palety nie ma
pzdrPiwa i pacierza nie odmawiam
Comment
-
Comment