Borysko napisał(a) Ja też często bywam w Peronie 6, może się tam kiedyś spotkamy.
Nas łatwo poznać. Jeśli kilku facetów siedzi przy stole, pije piwo i pali fajki - to ja mogę być jednym z nich. Mogę, bo nie zawsze mam czas wstąpić na spotkanie... Zwykle bywamy w czwartki.
Borysko napisał(a) A ja myślę, że nie ma potrzeby wybierania. Można być członkiem Bractwa i uczestniczyć aktywnie w forum i jego spotkaniach. Należy szukać wspólnych mianowników między wszystkimi organizacjami "propiwnymi" a nie różnic. "W jedności siła!"
Borysko, cierpliwości, już niedługo będziesz miał niewątpliwą przyjemność wstąpić do Bractwa ściśle związanego z forum, działającego na zasadach podobnych, co łódzkie Bractwo
Jakoś tak mi to wygląda bardzo sztywno.Gadające głowy,taka partia polityczna.W szczególności jak przeczytałem statut.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego
Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem...
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w Jubileuszowym X Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.
Termin konkursu będzie zgodny z IV Częstochowskim Festiwalem Piwa (szczegóły...
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w IX Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w VIII Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego.
Konkurs odbędzie się 9 września 2017, pierwszy raz w ramach II Częstochowskiego...
Comment