Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olobeer
Bractwo Piwne
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswywołany z szeregu zatem odpowiadam
ale ja to już robię! nie będąc członkiem BP.
Ja to juz pisałem wcześniej i teraz tez to napisze .jak dla mnie to te całe Bractwo jest bardzo "skostniałe".Jakoś nie bardzo wyobrażam sobie picia piwa i poważnych dyskusji.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PubliusOlaboga!
Za 220 zł to ja cały browar domowy kupiłem!
Tak trudno znaleźć sponsora?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot(...)
Ja to juz pisałem wcześniej i teraz tez to napisze .jak dla mnie to te całe Bractwo jest bardzo "skostniałe".(...)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyDrogi Kiszocie, skąd takie wnioski? Jestem bardzo ciekawy. Możesz coś więcej?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot(...).Mało tego jawi mi sie jako stowarzyszenie starszych panów raczących się piwem i próbujących coś tam namieszać."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Zawsze można krytykować i negować wszystko i wszystkich jeśli nie spotyka się danej sytuacji bądź ludzi.Także opinie typu "podświadomie czegoś nie lubię lub kogoś" są zupełnie bezwartościowe.Brak argumentów merytorycznych oznacza, że o wiele łatwiej krytykować robiąc to klikając klawiaturą niż powiedzieć to komuś prosto w oczy.Ale oczywiście pewnie się czepiam .A co do przeżucania się opiniami na temat naszych stowarzyszeń to taka "mała wojna" nie doprowadzi nigdy do konsolidacji konsumentów i nie będziemy w stanie nic osiągnąć na rynku piwnym aby było lepiej.Pozdrawiam.Miłego dnia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotMało tego jawi mi sie jako stowarzyszenie starszych panów raczących się piwem i próbujących coś tam namieszać.
Comment
-
-
Czy Bractwa Piwnego nie stać na jakąś poważniejszą i ciekawszą stronę www ? Nieuważacie, że obecna jest jakby tu powiedzieć "niezbyt poważna" i "przeterminowana" ? Ta strona, to się chyba od kilku lat nie zmienia, oprócz dodawanych niusów. Te śnieżynki to może i byłyby dobre, ale na stronę bloga jakiejś nastolatki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krissBPBrak argumentów merytorycznych oznacza, że o wiele łatwiej krytykować robiąc to klikając klawiaturą niż powiedzieć to komuś prosto w oczy.
A argumentów merytorycznych dlatego brak bo jak już pisałem są to moje odczucia na temat Bractwa.Jak na razie z poczynionych obserwacji wnioski już wysunąłem i na razie moich poglądów nie zamierzam zmieniać.A co będzie dalej to zobaczymy.
ps.
Co do starszych panów to troszkę uogólniłemLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Nie zamierzam Cię przekonywać do zmiany poglądów.Tylko nie wiem czy kiedykolwiek bawiłeś się z ludżmi z Bractwa Piwnego na jakieś imprezie.Większość ludzi na forum uważa nas za starszych snobów(niestety nie znając nas osobiście).Rzeczywistość jest zupełnie inna.Tak więc przy okazji zapraszam na jedną z naszych imprez celem dobrej zabawy i rozmów o piwie.A co będzie dalej to zobaczymy.Piwu Cześć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesCzy Bractwa Piwnego nie stać na jakąś poważniejszą i ciekawszą stronę www ? Nieuważacie, że obecna jest jakby tu powiedzieć "niezbyt poważna" i "przeterminowana" ? Ta strona, to się chyba od kilku lat nie zmienia, oprócz dodawanych niusów. Te śnieżynki to może i byłyby dobre, ale na stronę bloga jakiejś nastolatki."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot(...)
A argumentów merytorycznych dlatego brak bo jak już pisałem są to moje odczucia na temat Bractwa.Jak na razie z poczynionych obserwacji wnioski już wysunąłem i na razie moich poglądów nie zamierzam zmieniać.A co będzie dalej to zobaczymy.
(...)
Jakie to obserwacje? i jakie wnioski wysunąłeś?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
Comment