Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Bractwo Piwne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olobeerJakoś nie mogę sobie przypomnieć tych "kilkukrotnych propozycji współpracy przy okazji giełd w Świebodzicach"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olobeerJedno co wiem na pewno to to, że nie było to "kierownictwo" ani żadna oficjalna reprezentacja
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olobeernawet nie wiecie jaka radość w sercu jest jak się usłyszy z ust młodziutkej i pięknej piwoszki: Marszałku ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA ja ciekaw jestem, jak ty godzisz hierarchiczną i nadęta strukturę Bractwa ze swoim anarchizmem.
.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Kiedy wreszcie Żą dojrzeje do tego by pisać na temat :P- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo właśnie, to taki niby żarcik, ale tak właśnie jest - gromada panów w wieku jak wyżej, którzy lubią sie otaczać kobitkami jako ozdobnikami do piwa.
U nas jest zupełnie inaczej i własnie dlatego mi się to podoba: nikt nie ówi o sobie "staruszek", choć wiek na forum jest zdrowo zróżnicowany, a co do tekstu o pięknej, młodej piwoszce, to hm, rzekłabym, ze jest seksistowski, mój panie Olobry
Wasze zdrówko, może trochę odmłodniejecie duchem
Aha! Na stronie Bractwa Piwnego jest już link do browaru.biz. Błąd naprawiony!
Pozdrawiam. Zbigniew Olobry
P.S. Może trochę więcej poczucia humoru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olobeerP.S. Może trochę więcej poczucia humoru
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCo najwyżej może mi być przykro z tego powodu. Od 1997 roku wysyłałem maile na adres bractwa z zaproszeniami na giełdę
Byli firmowych koszulkach Bractwa
Wiem. Ale tylko raz miałem z taką sytuacją do czynienia, więc jeśli tylko na to liczysz, że będzie to na stałe, to chyba nie ma sensu.
2. Sporo tych koszulek zrobiliśmy. Szkoda, że tak się zachowali
3. Z tym mistrzem to był żart. Tak naprawdę godność, którą mam zaszczyt piastować, a w sumie tytuł - "troszkę mnie peszy".
Pozdrawiam. Zbigniew Olobry
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWydawało mi się, że opatrzenie moich wypowiedzi mordkami i są oznaką podejścia z poczuciem humoru, jakbym go nie miała, to zapewne zamieściłam bym mordy , i
Zbigniew Olobry
Comment
-
-
Z okazji 10-cio lecia BP miałem okazję być zaproszony jako gość i bardzo za to dziękuję, gdyż w początkowym stadium zainteresowań piwnych miałem chęć poznania samego BP. Udało się to właśnie wtedy. Jednocześnie jako nieformalny szef grupy krakowskiej browar.biz kontaktuję się z lokalnym kręgiem, gdyż jak to było wyżej powiedziane mamy wspólne (w większości) cele. Do BP już nie chce wstąpić, statut czytałem (do zaakceptowania), ale dużo bardziej wolę swobodny styl browar.biz niż strukturalność BP. No i 220 zł na rok to trochę dla mnie za dużo
Comment
-
Comment