Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Mogę ci udostepnić skaner, ale byś się musiał podzielić nagrodą
Podróż z Gdańska do Rzeszowa - 12 godzin
Stanie w korkach warszawskich - 2 godziny
Mandat za przekroczenie szybkosci w Kolbuszowej - 200 złotych
Napić się piwa z GABa - bezcenne
Powiedzmy sobie szczerze: większość propozycji była po prostu bardzo słaba, do tego doszły nazwy piw obecnie lub do niedawna produkowanych. Kilka było zwyczajnie średnich. A w GABie nie tego oczekiwali. Chyba nie dokładnie wczytaliście się w regulamin.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio
Powiedzmy sobie szczerze: większość propozycji była po prostu bardzo słaba, do tego doszły nazwy piw obecnie lub do niedawna produkowanych. Kilka było zwyczajnie średnich. A w GABie nie tego oczekiwali. Chyba nie dokładnie wczytaliście się w regulamin.
W regulamin to wcale się nie wczytałem to fakt ale za to nie mogę za cholerę znaleźć listy z owymi propozycjami.Może ktoś mi pomoże?
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
dla mnie od samego początku wartość nagród była trochę wysoka (noclegi, gala) i miałem mieszane uczucia do rzetelności tego konkursu - chyba zostało mi to po poprzednim plebiscycie, kiedy browar EDI próbował się wymigać z nagrody i po kilkakrotnym dopominaniu się dostałem w końcu nagrodę po pół roku; zdecydowałem się jednak wziąć udział, bo tamten konkurs był na gębę, a ten był w pełni autoryzowany z regulaminem itd.; no i w sumie szkoda mojego czasu i siedzenia przy kilku słownikach - mogłem zaproponować nazwę w stylu "szambo mocne" albo wpisać ciąg przypadkowych znaków "sncdbjwqis" i w sumie szanse na nagrodę był miał taką samą
czas pokaże czy rzeczywiście browar GAB nie skorzysta z żadnej naszej propozycji i nie zrobił sobie darmowego marketingu; ale tak i uważam, że potraktowano nas trochę niepoważnie
XVIII Pomorski Konkurs Piw Domowych przeprowadzony zostanie w kategoriach:
a) Porter Bałtycki (18-22° BLG)
b) Milk Stout (11-14.7° BLG)
c) Weissbier (11-13° BLG)
Comment