o tyle ważne, że odpowiedź w miare szybko jest potrzebna.
Pisze projekt na zaliczenie o produkcji piwa. oczywiście wszystko opiera sie na szanownej książce: Technologia piwa i słodu. Kunze
tylko ze akurat nie ma tam tego, co jest mi potrzebne.
a potrzebna mi gęstość brzeczki (18-20%) i piwa (5,2 % zaw alkoholu) do przeliczenia hlitrow na kg.
może ktoś przy ważeniu swojego wlasnego piwa kiedyś sprawdził, albo posiada taka wiedze z innego żródła. za informacje bylabym wdzieczna
Pisze projekt na zaliczenie o produkcji piwa. oczywiście wszystko opiera sie na szanownej książce: Technologia piwa i słodu. Kunze
tylko ze akurat nie ma tam tego, co jest mi potrzebne.
a potrzebna mi gęstość brzeczki (18-20%) i piwa (5,2 % zaw alkoholu) do przeliczenia hlitrow na kg.
może ktoś przy ważeniu swojego wlasnego piwa kiedyś sprawdził, albo posiada taka wiedze z innego żródła. za informacje bylabym wdzieczna
Comment