Witam wszystkich.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda załatwienie takiej 50L beczki żywca albo lecha. Najbardziej interesuje mnie cena takiej beczki, kaucje oraz sprzęt potrzebny do niej.
Myślimy ze znajomymi umieścić taką u jednego z nas i jestem ciekaw czy takie coś jest wykonalne Czy takie piwo ma jakąś krótką datę ważności czy można z tej beczki korzystać kilka raz w tygodniu i czy smak dalej będzie dobry powiedzmy do 1,5 miesiąca od otwarcia ?
A jeśli chodzi o ceny to jeżeli te piwa które wymieniłem będą drogie (tak całość w okolicy 300 zł) to jaką beczkę 50 L możecie polecić Będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże ;]
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda załatwienie takiej 50L beczki żywca albo lecha. Najbardziej interesuje mnie cena takiej beczki, kaucje oraz sprzęt potrzebny do niej.
Myślimy ze znajomymi umieścić taką u jednego z nas i jestem ciekaw czy takie coś jest wykonalne Czy takie piwo ma jakąś krótką datę ważności czy można z tej beczki korzystać kilka raz w tygodniu i czy smak dalej będzie dobry powiedzmy do 1,5 miesiąca od otwarcia ?
A jeśli chodzi o ceny to jeżeli te piwa które wymieniłem będą drogie (tak całość w okolicy 300 zł) to jaką beczkę 50 L możecie polecić Będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże ;]
Comment