Minipivovar U Koníčka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Michal28
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.06
    • 58

Minipivovar U Koníčka

Czy ktoś był i kosztował niefiltrowanego piwa razek i vranik?

Czy ktoś ma opinie o piwie arthurs serwowanym w barze na sypce, oraz piwie hugvaldskim? Czy w tych minibrorach piwo jest dostepne każdego dnia?
    Ja osobiście jeźdze często na trubacza do stramberka, dla mnie piwo bomba.
    Szukam jednak nowych miejsc i trafiłem na stronach internetowych na wyżej wymienione minibrowary. Może ktoś je zna?
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Michal28
    Czy ktoś był i kosztował niefiltrowanego piwa razek i vranik?

Czy ktoś ma opinie o piwie arthurs serwowanym w barze na sypce, oraz piwie hugvaldskim? Czy w tych minibrorach piwo jest dostepne każdego dnia?
    Ja osobiście jeźdze często na trubacza do stramberka, dla mnie piwo bomba.
    Szukam jednak nowych miejsc i trafiłem na stronach internetowych na wyżej wymienione minibrowary. Może ktoś je zna?
    Wyszukiwarka się kłania, np to: http://www.browar.biz/forum/showthre...hlight=Konicka
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• bastion
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2006.10
      • 1167

Wydaje mi się ,że który jak który, ale Konicek jest tak często opisywany, że nie trzeba tworzyć nowego wątku.
      Co do Arthursa, to browar od dłuższego czasu nie warzy piwa, a w Hukvaldach codziennie dostępne.
      Natomiast o piwie Razek nie słyszałem.

Comment

• Michal28
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2008.06
        • 58

Michal28

Rzeczywiśćie, już znalazłem wątek. Jestem nowym użytkownikiem,stąd trudności w wyszukiwaniu wątków

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
          Czechy, Most, Pod Koňským vrchem 3450, Minipivovar Most
          pebejot
          Po kilkunastu latach miasto Most wzbogaciło się o kolejny browar restauracyjny.
          Pierwszym był istniejący od 12 lat minipivovar Mostecký Kahan, a od zeszłego roku w centrum miasta działa nowy Minipivovar Most.

Browar znajduje się 800 metrów od przystanku tramwajowego Most...
          2021-10-15, 18:00
        • dadek
          Czechy, Jičín, Hradecká 519, Minipivovar Jičín
          dadek
          Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
          2025-01-10, 00:48
        • heckler
          Czechy, Praha-Nové Město, Na Florenci 2139, Minipivovar Fuze
          heckler
          Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.

Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo
          ...
          2025-01-03, 11:51
        • heckler
          Czechy, Ptení, Ptení 304, Minipivovar Šarovec
          heckler
          Niespełna 15 kilometrów od Prostějova leży wioska Pteni i właśnie tam oficjalnie, od lutego tego roku Radek Špicera otwiera kolejny przydomowy browarek.
          Jadąc tam w ciemno, na wiele nie liczyliśmy, ale mieliśmy przysłowiowy rzut beretem od browaru Castellum, więc czemu nie spróbować....
          2024-05-14, 07:01
        • heckler
          Czechy, Strážnice, Předměstí 397, Minipivovar Connor
          heckler
          Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....
          2024-05-10, 06:16
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...