A propos Czech... Kiedyś zauważyłem, że sreberka dają tylko na 12-kach. Nie ma na 10-kach, 11-kach... Prawda to?
Sreberka na szyjce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA propos Czech... Kiedyś zauważyłem, że sreberka dają tylko na 12-kach. Nie ma na 10-kach, 11-kach... Prawda to?
Np. Primator ma sreberko na wszystkich swoich piwach w but. NRW poza desitką i chyba nealkoholickym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryx Wyświetlenie odpowiedziChyba nie ma znaczenia jakie to piwo, bo Kozel ma na wszystkich swoich piwa sreberka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coldfire Wyświetlenie odpowiedzi(...) oznacza to zazwyczaj goły kapsel.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dryx Wyświetlenie odpowiedzi(...) U nas piwa z tzw najlepszej półki nie maja sreberek, praktycznie obecnie w Polsce chyba nie występują. (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze primo: trudno to świństwo usunąć z góry kapsla - taki stosują klej,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy w tut. rozumieniu "Bosman" produkuje piwa z najlepszej półki (mi po prostu smakuje zielony, a czerwony nie), ale ma sreberka!
Comment
-
-
Last edited by Latarnik; 2008-11-23, 17:47.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziZe strony Carlsberga:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy w tut. rozumieniu "Bosman" produkuje piwa z najlepszej półki (mi po prostu smakuje zielony, a czerwony nie), ale ma sreberka!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziSprawdziłem w lodówce Specjala, ma krawatkę z elementami srebrnymi, ale ciężko nazwac to sreberkiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziTak a propos - skąd w Lubiniu bierzesz "Bosmana"?
Po drugie czerwony Bosman jest dostępny w Polo Markecie, w pobliskich Polkowicach można go dostac w Intermarche, a w knajpie Bosmana bez problemu można się go napic z beczki a także zakupic Fulla i Specjala w butli ( i tam też najczęsciej robię zakupy).Last edited by robox; 2008-11-23, 18:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze nie Lubiniu, tylko Lubinie.
Po drugie czerwony Bosman jest dostępny w Polo Markecie, w pobliskich Polkowicach można go dostac w Intermarche, a w knajpie Bosmana bez problemu można się go napic z beczki a także zakupic Fulla i Specjala w butli ( i tam też najczęsciej robię zakupy).
Czyli sprzedają go jeszcze gdzieś poza Szczecinem...
Comment
-
Comment