Mógłbyś się zdecydować co do tych Svijan?
Skąd takie domniemanie co do Svijan? Znasz dokładne zdolności produkcyjne poszczególnych działów Svijan, żeby podeprzeć swoją hipotezę? Jak ją uzasadniasz? W przypadku Rohozca, w foto-przechadzce po browarze są otwarte kadzie.
U nas nikt się nie chwali otwartymi kadziami. W zasadzie mam wrażenie, że wręcz przeciwnie, duże browary chwalą się swoją nowoczesnością, w tym w zakresie technologii fermentacji.
Nie wygłaszam opinii tylko w oparciu o strony internetowe. Wygłaszam je w oparciu o wrażenia z w miarę regularnej degustacji piw z ww. browarów. Strony internetowe jedynie potwierdzają moje obserwacje.
Skąd takie domniemanie co do Svijan? Znasz dokładne zdolności produkcyjne poszczególnych działów Svijan, żeby podeprzeć swoją hipotezę? Jak ją uzasadniasz? W przypadku Rohozca, w foto-przechadzce po browarze są otwarte kadzie.
U nas nikt się nie chwali otwartymi kadziami. W zasadzie mam wrażenie, że wręcz przeciwnie, duże browary chwalą się swoją nowoczesnością, w tym w zakresie technologii fermentacji.
Nie wygłaszam opinii tylko w oparciu o strony internetowe. Wygłaszam je w oparciu o wrażenia z w miarę regularnej degustacji piw z ww. browarów. Strony internetowe jedynie potwierdzają moje obserwacje.
Comment