Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Wyświetlenie odpowiedzi
Artykuł Tomka Kopyry: Caution! High Voltage! / Uwaga na wysoki woltaż! - Komentarze
Collapse
X
-
-
-
Przecież nie napisałem, że wagowo...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziPrzecież nie napisałem, że wagowo...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziW ratebeer podają w ABV, czyli objętościowo.
Natomiast na stronach rosyjskich podają minimalną zawartość alkoholu ("не менее 4,5%" w przypadku Boczkariowa chociażby - http://www.bochkarev.ru/about/), widocznie taki u nich wymóg.
Comment
-
-
Na stronach rosyjskich w ogóle nie podają, w czym podają...
A skoro podają wartość minimalną, to tak naprawdę niewielka z tego informacja płynie - gdyby Jabłonowo eksportowało Imperatora do Rosji, to też by napisali "nie mienieje 8%"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziNa stronach rosyjskich w ogóle nie podają, w czym podają...
A skoro podają wartość minimalną, to tak naprawdę niewielka z tego informacja płynie - gdyby Jabłonowo eksportowało Imperatora do Rosji, to też by napisali "nie mienieje 8%"...
Comment
-
-
Bardzo ciekawy artykuł Panie Kopyr . Widzę że minęły już dwa lata od przedstawienia go na forum. Ciekaw jestem Waszych spostrzeżeń i zmian jakie nastąpiły w tych dwóch latach które autor artykułu próbował przewidzieć.
Jestem amatorem piwnym, więcej tutaj czytam aniżeli piszę i według mnie jednak trend się nie odwrócił, lekkich piw które powstały nie mogę tak z głowy znaleźć (Grodziskie ale to chyba jubileuszowe), natomiast zabrano mi ulubionego Okocimia Portera i uzupełniono lukę Okocimiem Porterem, czyli procenty w górę. Ale to jeden tylko przykład.
Comment
-
Comment