Belgijskie piwa w Polsce?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mc_homik
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.07
    • 2

Belgijskie piwa w Polsce?

Witam,mam serdeczną prośbę o pomoc. Poszukuję piw belgijskich sprzedawanych w Polsce, niew wiem czy Stella jeszcze jest? Moja firma organizuje Dzień Belgijski i chcielibyśmy urządzić degustację piwa. Do kogo myśłicie mogę się zwrócić? Rozmawiałam z Belgium's Best-imoprterem belgijskiego piwa. Czy macie jaikś inny pomysł? będę bardzo wdzęczna za pomoc!
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Domena mili.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.

Comment

• marecki12
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.12
      • 156

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mc_homik Wyświetlenie odpowiedzi
      Witam,mam serdeczną prośbę o pomoc. Poszukuję piw belgijskich sprzedawanych w Polsce, niew wiem czy Stella jeszcze jest? Moja firma organizuje Dzień Belgijski i chcielibyśmy urządzić degustację piwa. Do kogo myśłicie mogę się zwrócić? Rozmawiałam z Belgium's Best-imoprterem belgijskiego piwa. Czy macie jaikś inny pomysł? będę bardzo wdzęczna za pomoc!
      sprawdź to:
      Cena domeny: do negocjacji. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
      http://marecki12.web-album.org/

Comment

• petrus33
        Gość
        • 2008.01
        • 888

Tutaj masz największy wybór http://www.belgijskiepiwo.com/ jak do nich zadzwonisz to przyślą Ci cennik na maila. Wielokrotnie tam kupowałem, wszystko było OK.

Comment

• mc_homik
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2008.07
          • 2

bardzo wszystkim dziękuję za pomoc

Comment

• hoder
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2010.06
            • 7

Osobiście polecam sklep www.smakpiwa.pl

Mają dużo oryginalnych piw np lambikow czy piwa trapistow. No i znaja się na rynku piw Belgijskich jak mało kto.

Comment

• lisiewski
              Porucznik Browarny Tester
              • 2009.12
              • 459

Szczególnie ceny mają zachęcające. Panie hoder, jeżeli chce Pan zareklamować swój/swoich znajomych sklep, to proszę się skontaktować z Administratorem i uiścić stosowna opłatę.

Comment

• Pendragon
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hoder Wyświetlenie odpowiedzi
                Osobiście polecam sklep www.smakpiwa.pl

Mają dużo oryginalnych piw np lambikow czy piwa trapistow. No i znaja się na rynku piw Belgijskich jak mało kto.
                Nie wiem jak bardzo się znają na piwach belgijskich, ale ich oferta jest mizerna. Dużo trapistów? Konkretnie 2 rodzaje Westmalle...

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• petrus33
                  Gość
                  • 2008.01
                  • 888

Powiem więcej, ta oferta jest wręcz nędzna.
                  Nie wiem, czy w sumie tam jest 20 piw. Na Koszykowej jest dużo większy wybór.
                  No, ale niech sklep się rozwija, w ogóle dobrze, że jest.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23929

Firma ta oferuje z beczki krieka, faro, geuze i lambika. To jest nędzne?
                    Last edited by ART; 2010-06-10, 11:49.
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• hoder
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2010.06
                      • 7

Jako jedyni mają Lindemansa i ostatnio byli we Wrocławiu na Europie na Widelcu. Nie ma to jak Faro z beczki. Aktywnie promują belgijksie piwa w Polsce i za to im chwała.
                      Niedawno zaczęli więc dajmy im trochę czasu.

Comment

• hoder
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2010.06
                        • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedzi
                        Szczególnie ceny mają zachęcające. Panie hoder, jeżeli chce Pan zareklamować swój/swoich znajomych sklep, to proszę się skontaktować z Administratorem i uiścić stosowna opłatę.
                        Szanowny kolego. Byłem we Wrocławiu i tylko dlatego pisze o nich.
                        A tanie to jest piwo tesco.

Comment

• piokl13
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2003.06
                          • 946

Oferta jest naprawde nędzna. Generalnie mają piwa, na jakie nawet nie spoglądam, jak wejdę do sklepu gdzieś w Beneluxie
                          Last edited by piokl13; 2010-06-10, 12:09.

Comment

• danio_145
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2005.02
                            • 723

Warto też poszukać sklepów sieci "Produkty Benedyktyńskie".

Comment

• Pendragon
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2006.03
                              • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedzi
                              Warto też poszukać sklepów sieci "Produkty Benedyktyńskie".
                              W jakim celu?
                              Oni nie mają piw belgijskich. Mają jeden browar holenderski oraz dwa polskie

- edit -
                              Chociaż być może już tylko jednego polskiego. Nie wie, czy to tylko chwilowe braki, czy pożegnali się z Fortuną?
                              Ok, jest jedno piwo belgijskie, ale też niedostępne.
                              Mówię o ich sklepie internetowym.
                              Last edited by Pendragon; 2010-06-10, 12:49.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
                              X