Witam,mam serdeczną prośbę o pomoc. Poszukuję piw belgijskich sprzedawanych w Polsce, niew wiem czy Stella jeszcze jest? Moja firma organizuje Dzień Belgijski i chcielibyśmy urządzić degustację piwa. Do kogo myśłicie mogę się zwrócić? Rozmawiałam z Belgium's Best-imoprterem belgijskiego piwa. Czy macie jaikś inny pomysł? będę bardzo wdzęczna za pomoc!
Belgijskie piwa w Polsce?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mc_homik Wyświetlenie odpowiedziWitam,mam serdeczną prośbę o pomoc. Poszukuję piw belgijskich sprzedawanych w Polsce, niew wiem czy Stella jeszcze jest? Moja firma organizuje Dzień Belgijski i chcielibyśmy urządzić degustację piwa. Do kogo myśłicie mogę się zwrócić? Rozmawiałam z Belgium's Best-imoprterem belgijskiego piwa. Czy macie jaikś inny pomysł? będę bardzo wdzęczna za pomoc!
Comment
-
-
Tutaj masz największy wybór http://www.belgijskiepiwo.com/ jak do nich zadzwonisz to przyślą Ci cennik na maila. Wielokrotnie tam kupowałem, wszystko było OK.
Comment
-
-
Osobiście polecam sklep www.smakpiwa.pl
Mają dużo oryginalnych piw np lambikow czy piwa trapistow. No i znaja się na rynku piw Belgijskich jak mało kto.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hoder Wyświetlenie odpowiedziOsobiście polecam sklep www.smakpiwa.pl
Mają dużo oryginalnych piw np lambikow czy piwa trapistow. No i znaja się na rynku piw Belgijskich jak mało kto.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Firma ta oferuje z beczki krieka, faro, geuze i lambika. To jest nędzne?Last edited by ART; 2010-06-10, 11:49.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lisiewski Wyświetlenie odpowiedziSzczególnie ceny mają zachęcające. Panie hoder, jeżeli chce Pan zareklamować swój/swoich znajomych sklep, to proszę się skontaktować z Administratorem i uiścić stosowna opłatę.
A tanie to jest piwo tesco.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziWarto też poszukać sklepów sieci "Produkty Benedyktyńskie".
Oni nie mają piw belgijskich. Mają jeden browar holenderski oraz dwa polskie
- edit -
Chociaż być może już tylko jednego polskiego. Nie wie, czy to tylko chwilowe braki, czy pożegnali się z Fortuną?
Ok, jest jedno piwo belgijskie, ale też niedostępne.
Mówię o ich sklepie internetowym.Last edited by Pendragon; 2010-06-10, 12:49.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment