Po Armagedonie - Horse Power

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Psychomanteum
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.06
    • 207

Widzę że kolega Izkamil próbował już tego piwka,
    Więc może więcej szczegółów na jego temat
    http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
    2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska

Comment

• lzkamil
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 3611

Hehe chętnie spróbuję jak tylko mi wpadnie w ręce... a na razie takie moje luźne impresje, nie mogłem się powstrzymać
      Lepszy jabol pod okapem
      niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• alnus
        Porucznik Browarny Tester
        • 2007.07
        • 459

Przed chwilą włożyłem butelczynę do lodówki. Ma to być "jasne z goryczką" jak powiedział mi sprzedawca w Imielinie i "trochę inne". Na butelce pisze, że "nie pasteryzowane", ale data przydatności do spożycia 21.01.09. Ekstrakt 12,1%, alkohol 5,1%. Cena 6zł w nutelce NRW ( goły kapsel) i 10 zł w butelce z krachlą. W sklepie mieli jakieś koszulki i czapeczki, ale nie za bardzo mnie one interesowały. Ogólnie mam wrażenie, jakbym dostał butelkę piwa zamówioną przez jakiś klub motocyklowy na zlot. Prawdopodobnie harleyowski, bo tam nie będą pytać o cenę. Jutro zobaczę jak piwo, ale o ile mogłem jakoś zrozumieć naciąganą filozofię nazwy "Armagedon" ( którego już raczej nie będzie - info ze sklepu), to Horsepower wogóle do mnie nie trafia, mimo że jestem czynnym motocyklistą. Mam wrażenie, jakby ktoś chciał się do czegoś podłączyć i szarpnąć kasiorę.

Comment

• anteks
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
          Zauważyłem, że mają być w M1 w Poznaniu 8-10.8.
          w którym miejscu ?
          Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2008-08-09, 00:38.
          Mniej książków więcej piwa

Comment

• snorre
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2006.02
            • 655

Nie wiem - taka była informacja na stronie. Dziś byłem w M1 i nigdzie nie widziałem. Zresztą jak się dowiedziałem, że to kolejny lager/pils to mi się odechciało...
            Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• kishar
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2003.10
              • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
              Nie wiem - taka była informacja na stronie. Dziś byłem w M1 i nigdzie nie widziałem. Zresztą jak się dowiedziałem, że to kolejny lager/pils to mi się odechciało...
              Ale Avar to warzy przepyszne piwko więc nie warto rezygnować.

Comment

• alnus
                Porucznik Browarny Tester
                • 2007.07
                • 459

Piłem. W smaku przede wszystkim goryczka, która zasłania wszystko. Inne smaki pojawiają się pod koniec szklanki, ale jakoś nie cieszą. Zapach poprawny, choć przebijało się coś niepokojącego, co jakby nie powinno się tam znaleźć. Piana - była i opadła prawie zaraz, bez śladów na szkle. W sumie może się czepiam i ktoś napisze, że smak dobry, ale mnie jakoś nie przypadł do gustu. Po wypitym wcześniej Tetnangerze, Horse Power u mnie się nie obronił. Za 6 zł mogę sobie kupić naprawdę dobre - inne piwo.
                Ostatnia zmiana dokonana przez alnus; 2008-08-11, 00:09.

Comment

• e-prezes
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19276

Informacja z newslettera:

"Wszystkich chętnych do nabycia i zdegustowania piwa Horse Power zapraszamy w najbliższy weekend (11-12.10.2008 r.) na Targi Żywności Regionalnej odbywające się w Centrum Handlowym „Sarni Stok” w Bielsku Białej. Na naszym stoisku będziecie Państwo mieli również możliwość nabycia kufli i szklanek Horse Power."
                  Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2008-10-08, 09:17.

Comment

• Maidenowiec
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.07
                    • 2287

A czy kufle i szklanki też mają napisane "ssanie sprężanie" ?
                    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• oldboy
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2008.11
                      • 60

sorka za archeologa ale właśnie w sarnim stoku pojawiło się to piwko na targach i ....
                      nabyłem/wypiłem>> bez rewelacji.
                      goryczka spoko
                      gaz zero
                      piana zero
                      cena 6 zł

Comment

Przetwarzanie...
                      X