Piwo Żubr i ciekawa akcja

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Candlekeep
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.11
    • 367

Podoba mi się taka akcja. Fajnie jednak, gdyby Żubry pojawiły się w wielu miejscach i na dłużej, niż kilka dni. Pomysł zdecydowanie pachnie Milką i biało-fioletowymi krowami, ale w sumie kto powiedział, że nie wolno korzystać z dobrych wzorców?

Comment

• grzech
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.04
      • 4592

Naprawdę ciężko mi jest zrozumieć zainteresowanie, którym cieszy się fakt ustawienia w kilku miejscach naszego kraju średniej jakości (widziałem w Białymstoku) plastikowych kopii zwierząt.

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2002.11
        • 6059

coponiektorzy mieszkańcy Warszawy widać są spragnieni ludycznych i przaśnych motywów w postaci plastikowej tandety masakrujacej wizualnie i tak juz zaśmiecony reklamami widok miasta. Szkoda że KP zamiast inwestować kasę w jakąś tandetę i ideologię do niej nie zajmie się reaktywacją piw które nie wiedzieć czemu zlikwidowała np porter dojlidzki.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• nikita_banita
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.06
          • 1363

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
          Szkoda że KP zamiast inwestować kasę w jakąś tandetę i ideologię do niej nie zajmie się reaktywacją piw które nie wiedzieć czemu zlikwidowała np porter dojlidzki.
          Sprawa jest prosta - nie ma łatwej i szybkiej receptury na portera - to piwo potrzebuje czasu i pewnego wysiłku twórczego, a w przypadku KP liczy sie kasa jaką dostaną np: za Żubra, (który w tym czasie kiedy zrobi sie porter) i da większy zysk niż Porter.
          Poza tym zapewne prezes SAB'a nie lubi ciemnych piw

Comment

• Cooper
            🥛🥛🥛
            • 2002.11
            • 6059

Wiem Nikoś. Znam odpowiedź a moj post miał mieć nie ukrywam lekko prowokujący ale i dający do zastanowienia wydźwięk.
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Candlekeep
              • 2007.11
              • 367

Czyli te żubry to nie są "futrzaki"?

Comment

• grzech
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.04
                • 4592

Chciałeś się poprzytulać?

Comment

• Seler_32
                  • 2003.04
                  • 444

A może to są, no takie sztuczne symulatory do prokreacji, czy jakoś tak... Żeby nam się populacja żubrów rozmnożyła. Także w mieście.
                  Nie należy odkładać na jutro, tego co można wypić dzisiaj.

Nie wierzę abstynentom.

Comment

• Candlekeep
                    • 2007.11
                    • 367

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedzi
                    Chciałeś się poprzytulać?
                    He he he... Nie aż tak. Ale jakoś tak chyba mocno zasugerowałem się tymi fioletowymi krowami Milki. Jeśli te żubry są tylko plastikowe, to faktycznie średnio to może wyglądać...

Comment

• arcy
                      • 2002.07
                      • 7538

Ja nie potrafię jednego zrozumieć - jak można się takim bełkotem posługiwać. Sam robię w PR-ze, ale wstyd byłoby mi coś takiego wysmarować. Przecież w całej tej wypowiedzi jest tylko jedna sensowna informacja. W ostatnim zdaniu.

Comment

• Candlekeep
                        • 2007.11
                        • 367

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                        Ja nie potrafię jednego zrozumieć - jak można się takim bełkotem posługiwać. Sam robię w PR-ze, ale wstyd byłoby mi coś takiego wysmarować. Przecież w całej tej wypowiedzi jest tylko jedna sensowna informacja. W ostatnim zdaniu.
                        Znak czasów. Wszędzie wokół coraz więcej bzdurnych informacji, z radia atakują nas tabuny marnych dziennikarzyn nie mających za grosz szacunku dla naszej inteligencji - no to czemu dziwimy się, że takie same bzdury wygadują ludzie odpowiedzialni za propagandę? Skoro tłum to kupuje...
                        Ostatnia zmiana dokonana przez Candlekeep; 2008-08-12, 18:22.

Comment

• sibarh
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛
                          • 2005.01
                          • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
                          Sam robię w PR-ze, ale wstyd byłoby mi coś takiego wysmarować.
                          Podobno wsyd to kraść i .... z dupy spaść
                          2800 nowe piwa opisałem na forum
                          Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
                          Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• wassup007
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2003.10
                            • 123

Zubry w Poznaniu pojawiły sie w połowie czerwca. To co ja widziałem stały na Śródce przy Maltance, przy moscie rocha, w parku koło dworca pkp, na Cytadeli.

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23994

W monachijskim Zoo na jednym z wybiegów także pojawiły się Żubry - żywe Natomiast w Hunding Huette w Linderhofie zaobserwowaliśmy sam łeb Żubra, prawdopodobnie całkiem martwy. Czego to KP nie wymyśli
                              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Candlekeep
                                • 2007.11
                                • 367

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                                W monachijskim Zoo na jednym z wybiegów także pojawiły się Żubry - żywe Natomiast w Hunding Huette w Linderhofie zaobserwowaliśmy sam łeb Żubra, prawdopodobnie całkiem martwy. Czego to KP nie wymyśli
                                A tłumaczył wtedy ktoś może, że ten łeb to po to, żeby propagować np. relaks przy kominku?

Comment

Przetwarzanie...
                                X