Podoba mi się taka akcja. Fajnie jednak, gdyby Żubry pojawiły się w wielu miejscach i na dłużej, niż kilka dni. Pomysł zdecydowanie pachnie Milką i biało-fioletowymi krowami, ale w sumie kto powiedział, że nie wolno korzystać z dobrych wzorców?
Piwo Żubr i ciekawa akcja
Collapse
X
-
coponiektorzy mieszkańcy Warszawy widać są spragnieni ludycznych i przaśnych motywów w postaci plastikowej tandety masakrujacej wizualnie i tak juz zaśmiecony reklamami widok miasta. Szkoda że KP zamiast inwestować kasę w jakąś tandetę i ideologię do niej nie zajmie się reaktywacją piw które nie wiedzieć czemu zlikwidowała np porter dojlidzki.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziSzkoda że KP zamiast inwestować kasę w jakąś tandetę i ideologię do niej nie zajmie się reaktywacją piw które nie wiedzieć czemu zlikwidowała np porter dojlidzki.
Poza tym zapewne prezes SAB'a nie lubi ciemnych piw
Comment
-
-
Wiem Nikoś. Znam odpowiedź a moj post miał mieć nie ukrywam lekko prowokujący ale i dający do zastanowienia wydźwięk.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziChciałeś się poprzytulać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziJa nie potrafię jednego zrozumieć - jak można się takim bełkotem posługiwać. Sam robię w PR-ze, ale wstyd byłoby mi coś takiego wysmarować. Przecież w całej tej wypowiedzi jest tylko jedna sensowna informacja. W ostatnim zdaniu.Ostatnia zmiana dokonana przez Candlekeep; 2008-08-12, 18:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziSam robię w PR-ze, ale wstyd byłoby mi coś takiego wysmarować.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
W monachijskim Zoo na jednym z wybiegów także pojawiły się Żubry - żywe Natomiast w Hunding Huette w Linderhofie zaobserwowaliśmy sam łeb Żubra, prawdopodobnie całkiem martwy. Czego to KP nie wymyśli- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziW monachijskim Zoo na jednym z wybiegów także pojawiły się Żubry - żywe Natomiast w Hunding Huette w Linderhofie zaobserwowaliśmy sam łeb Żubra, prawdopodobnie całkiem martwy. Czego to KP nie wymyśli
Comment
-
Comment