Ciekawostka- kolega nabył w jednym sklepie Ciechana Wybornego z datami przydatności do 11.11. i 16.11., wg informacji na etykiecie w jednym z nich w składzie piwa jest chmiel w drugim nie ma Poza tym jeszcze różniło się innym ze składników. Smak obu piw oczywiście identyczny
Nowe etykiety Ciechana
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedziNowe etykiety fajnie wyglądają tylko na projekcie. W realu to jest dramat!!!
Comment
-
-
otrzymałem na maila propozycje poprawek (w sensie zaprezentowano mi), całkiem sensownych, więc może niedługo będzie lepiejLast edited by ART; 2008-10-21, 20:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziotrzymałem na maila propozycje poprawek (w sensie zaprezentowano mi), całkiem sensownych, więc może niedługo będzie lepiej
Comment
-
-
Etykiety etykietami, my sobie tu gadamy, a piwa w calutkim Gdańsku jak nie bylo, tak nie ma (od dobrze ponad miesiąca) - i nie ważne czy etykiety stare, czy nowe czy poprawione, czy nie. W takiej sytuacji to nawet etykieta zastępcza mogłaby być, byle byłoLast edited by Rycho_128; 2008-10-21, 21:10.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Czyli że te etykiety, które teraz widzę na butelce, jeszcze ulegną zmianie?
To dobra wiadomość. Bo niestety to, co faktycznie znalazło się na butelce - owszem, przypomina te projekty, które zostały pokazane na pierwszej strony tego tematu, ale TYLKO przypomina. Faktyczne wykonanie różni się bardzo.
Uważam, że dobrze, gdyby to, co obecnie proponuje browar, jednak uległo zmianie, a docelowe rozwiązanie uwzględniało głosy miłośników tej marki - a więc zdjęcie Machlejda i medale.
Comment
-
-
Czas by piwa zgarniające najwyższe miejsca w browarbizowych plebiscytach doczekały się godnej oprawy. Najbardziej podobały mi się starsze etykiety i może dobym pomysłem było by, żeby wróciło to co było na nich dobre: czyli zamek i stempelek ( zgłaszam nowy projekt browarbizowej koszulki: "Lud pragnie stempelka" ).
Etykiet z Machlejdem nie za bardzo lubiłem, ale nie wiem jaki miałbym do nich stosunek, jakbym nie znał tych wcześniejszych. Może zdjęcie Machlejda nie komponowało się najlepiej, ale przynajmniej browar ma długą tradycję, której się nie wstydzi - i to się chwali. Browary Łódzkie powstały 3 lata po otwarciu browaru w Ciechanowie. A dziś szczytem ich ambicji jest produkcja piwa dla Biedronki i Carrefoura. Anstadtowie przewracają się w grobach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedzi(...)Uświadamia, że browar nie powstał parę lat temu...Last edited by abernacka; 2008-10-22, 19:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziotrzymałem na maila propozycje poprawek (w sensie zaprezentowano mi), całkiem sensownych, więc może niedługo będzie lepiej
Dopiero teraz spojrzałem na kontrę - jest okropna i to po całości: czcionka, druk, projekt...
Comment
-
-
Będąc w Ciechanowie koniecznie będę musiał spotkać się z tym artystąLast edited by ART; 2008-10-23, 00:32.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment