Nowe etykiety Ciechana

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2315

Ciekawostka- kolega nabył w jednym sklepie Ciechana Wybornego z datami przydatności do 11.11. i 16.11., wg informacji na etykiecie w jednym z nich w składzie piwa jest chmiel w drugim nie ma Poza tym jeszcze różniło się innym ze składników. Smak obu piw oczywiście identyczny

Comment

• Scypion
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.01
      • 11

Dla mnie problemem jest nie to jak to piwo wyglada tylko gdzie je moge znalezc. Slask jest pustynia w tym temacie

Comment

• pio_tr23
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.12
        • 47

Strona browaru podaje adres w Ciechanowie i stare etykiety
        Dlaczego małe browary zaniedbują swoje serwisy? Przecież to jedna z tańszych reklam i odbiorców wielu.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedzi
          Nowe etykiety fajnie wyglądają tylko na projekcie. W realu to jest dramat!!!
          Rzeczywiście nie wyglądają najlepiej... Po co w ogóle Ciechan odszedł od tych ze stemplem?

Comment

• Myszon007
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2007.02
            • 1208

A ja zakupiłem Ciechana Mocnego z kontrą... od Miodowego. Niezły bałagan tylko zrobili
            Last edited by Myszon007; 2008-10-21, 17:58.
            ♪♫

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23928

otrzymałem na maila propozycje poprawek (w sensie zaprezentowano mi), całkiem sensownych, więc może niedługo będzie lepiej
              Last edited by ART; 2008-10-21, 20:42.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• kopyr
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2004.06
                • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                otrzymałem na maila propozycje poprawek (w sensie zaprezentowano mi), całkiem sensownych, więc może niedługo będzie lepiej
                Dobrze świadczy o browarze, że wsłuchuje się w głosy klientów. Choć mam wrażenie, ze jeszcze długa droga przed nami, a właściwie przed Ciechanem.
                blog.kopyra.com

Comment

• Rycho_128
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2007.03
                  • 1054

Etykiety etykietami, my sobie tu gadamy, a piwa w calutkim Gdańsku jak nie bylo, tak nie ma (od dobrze ponad miesiąca) - i nie ważne czy etykiety stare, czy nowe czy poprawione, czy nie. W takiej sytuacji to nawet etykieta zastępcza mogłaby być, byle było
                  Last edited by Rycho_128; 2008-10-21, 21:10.
                  Gdański Browar WaRy
                  Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
                  Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• Candlekeep
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2007.11
                    • 367

Czyli że te etykiety, które teraz widzę na butelce, jeszcze ulegną zmianie?
                    To dobra wiadomość. Bo niestety to, co faktycznie znalazło się na butelce - owszem, przypomina te projekty, które zostały pokazane na pierwszej strony tego tematu, ale TYLKO przypomina. Faktyczne wykonanie różni się bardzo.
                    Uważam, że dobrze, gdyby to, co obecnie proponuje browar, jednak uległo zmianie, a docelowe rozwiązanie uwzględniało głosy miłośników tej marki - a więc zdjęcie Machlejda i medale.

Comment

• zgroza
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼
                      • 2008.03
                      • 3605

Medale to można sobie wstawiac na piwo z Aldiego, a konsument jest na to zupełnie niewrażliwy, a nawet go drażni. Żadnych medali!
                      Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• Kamień
                        • 2007.07
                        • 361

Czas by piwa zgarniające najwyższe miejsca w browarbizowych plebiscytach doczekały się godnej oprawy. Najbardziej podobały mi się starsze etykiety i może dobym pomysłem było by, żeby wróciło to co było na nich dobre: czyli zamek i stempelek ( zgłaszam nowy projekt browarbizowej koszulki: "Lud pragnie stempelka" ).
                        Etykiet z Machlejdem nie za bardzo lubiłem, ale nie wiem jaki miałbym do nich stosunek, jakbym nie znał tych wcześniejszych. Może zdjęcie Machlejda nie komponowało się najlepiej, ale przynajmniej browar ma długą tradycję, której się nie wstydzi - i to się chwali. Browary Łódzkie powstały 3 lata po otwarciu browaru w Ciechanowie. A dziś szczytem ich ambicji jest produkcja piwa dla Biedronki i Carrefoura. Anstadtowie przewracają się w grobach

Comment

• Candlekeep
                          • 2007.11
                          • 367

Mmi zdjęcie Machlejda bardzo odpowiadało i brakuje mi go teraz. Podobnie, jak etykiety Warki zawsze mi się podobały dzięki portretowi Pułaskiego.
                          Lubię ten motyw, ot co. Uświadamia, że browar nie powstał parę lat temu...

Comment

• abernacka
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2003.12
                            • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedzi
                            (...)Uświadamia, że browar nie powstał parę lat temu...
                            Szczególnie browar w Warce
                            Last edited by abernacka; 2008-10-22, 19:21.
                            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                              Oprócz poprawek projektu niech koniecznie pogadają z drukarnią. Etykieta jest mało wytrzymała (nadruk się ściera), a "W jedności siła" na krawatce wygląda tak, jakby ktoś za długo pieczątkę w tuszu moczył.

Dopiero teraz spojrzałem na kontrę - jest okropna i to po całości: czcionka, druk, projekt...

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23928

Będąc w Ciechanowie koniecznie będę musiał spotkać się z tym artystą
                                Last edited by ART; 2008-10-23, 00:32.
                                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                                X