Od jakiegoś czasu w sklepach Netto brakuje Berga z Ambera.W jednym sklepie powiedzieli mi,że na zimę dostawu sa wstrzymane a w drugim dowiedziałem się,że Amber sie wycofuje z Netto.Ktoś może wie coś więcej an ten temat? Netto było jedynym źródełkiem tańszego Ambera na Śląsku.Szkoda by było gdyby go brakło.
Brak Ambera w sieci Netto
Collapse
X
-
Brak Ambera w sieci Netto
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziOd jakiegoś czasu w sklepach Netto brakuje Berga z Ambera.W jednym sklepie powiedzieli mi,że na zimę dostawu sa wstrzymane a w drugim dowiedziałem się,że Amber sie wycofuje z Netto.Ktoś może wie coś więcej an ten temat? Netto było jedynym źródełkiem tańszego Ambera na Śląsku.Szkoda by było gdyby go brakło.
-
-
-
U mnie jakiś tydzień temu stało ze 20 skrzynek Berga. Nie dam głowy czy puszki Pokera też tym razem były.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziOd jakiegoś czasu w sklepach Netto brakuje Berga z Ambera.W jednym sklepie powiedzieli mi,że na zimę dostawu sa wstrzymane a w drugim dowiedziałem się,że Amber sie wycofuje z Netto.Ktoś może wie coś więcej an ten temat? Netto było jedynym źródełkiem tańszego Ambera na Śląsku.Szkoda by było gdyby go brakło.
Comment
-
-
No to klapa.Tanie i dobre piwo uciekło.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment