Moi drodzy, w ciagu najblizszych tygodni marka Okocim OK zniknie z rynku. Piwo OK bedzie lane do bezzwrotnych, tloczonych butelek. Nowy brand bedzie sie nazywal Okocim Premium Pils. Z tego co wiem parametry piwa pozostana bez zmian.
Okocim, Okocim OK vs Okocim Premium Pils
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boldhead Wyświetlenie odpowiedziOkocim OK zniknie z rynku.
-
-
Niech oni sobie "marketingują", "targetują" i pieron jeszcze wie co ze swoimi flagowymi modelami. To przecież jest jedno z ostatnich płynów tego wytworu piwnego kapitalizmu, który można spokojnie wypić.
Nie dość, że nabycie okeja graniczy z cudem to jeszcze namieszają tak w nazewnictwie, że już wszyscy przejdą na okocim mocne...tylko dla orłów...fuj
Comment
-
-
Czy to wiąże się z tym, że CP zrezygnował(a) (ponoć) ze współpracy ze Stawskim?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziCzy to wiąże się z tym, że CP zrezygnował(a) (ponoć) ze współpracy ze Stawskim?
Co w związku z tym z Porterem?5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pewnie się posypało i to. Dla Polaków w kraju i tak mała strata- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika boldhead Wyświetlenie odpowiedzino tak, ale jakie ma tradycje. i rzeczywiscie jest to ostatni napitek carlsberg polska, ktory mozna wychylic bez obaw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziniestety to już nie to piwo co dawniej, jeszcze całkiem niedawno. teraz to taki sam płyn piwopodobny jak reszta CP produktów.Last edited by kopyr; 2008-12-16, 09:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWiesz nazwa Premium zobowiązuje. Mam wrażenie, że oni, w tych koncernach, naprawdę wierzą, że np. Carlsberg (w sensie marka piwa) wyznacza jak smakuje wyśmienite piwo.
Comment
-
Comment