Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Wyświetlenie odpowiedzi
Okocim, Okocim OK vs Okocim Premium Pils
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziCarlsberg jest raczej konkurencją dla Heinekena, a nie dla Żywca.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
"Na oko" tak powinno być, bo to marki "zagraniczne" - jest wcale pokaźna grupa konsumentów, którzy nie tykają "krajowego"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Czyżby już poszło w butelki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwero Wyświetlenie odpowiedziWkrótce na rynku piwnym pojawi się (powróci)Okocim Premium z nowym jeszcze lepszym smakiem,w nowej butelce i z nową szatą graficzną.(...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwero Wyświetlenie odpowiedziZmieni się też wygląd Okocimia Mocnego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziŻadna nowość - na naszym rynku wszystkie piwa pojawiają się z "nowym lepszym smakiem".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPuszki ze zmienioną szatą widziałem dzisiaj w Tesco. Piwo występuje pod nazwą Okocim Premium Mocne i szatą nawiązuje do Premium Pilsa.
Chyba zaraz polecę, bo jeszcze wykupią
Nowego Premiuma zakupię w celach badawczych, ale nie nastawiam się na jakąkolwiek różnicę in plus.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Taa... kolejna zmiana garnituru. A zawartość... lepiej nie wspominać. Cenka tyż pikna, bo to oczywiście flaszki niezwrotne, wliczone w piwo (napój piwopodobny), ale fikuśne, to sobie wiochmeny i dresiarstwo kupi i przyszpanuje co to oni nie piją za super wynalazek! Ja nie tknę, bo by mi ręka uschła!
Comment
-
Comment