Okocim, Okocim OK vs Okocim Premium Pils
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
A możesz napisać jakie to plusy odkryłeś w tym nowym Mocnym (nie chodzi mi o walory smakowe). Dzisiaj widziałem to piwo w wersji puszkowej. Szata graficzna to rzecz gustu, więc jej nie komentuję, ale zawartość alkoholu taka sama, dodatkowo na nowej puszce brak danych o ekstrakcie (poprzednia wersja miała takie dane). Napisz więc czym różni się to piwo od poprzednika?Comment
-
Skad te newsy ze piwo jest w Zabce badz w Tesco? Zjezdzilem caly Szczecin i nie znalazlem a panie w Zabce wielkie oczy robia. Wyglada jakby to piwo jeszcze nie mialo premiery (chociazby patrzac na ich strone) Jesli sie myle to czy zaden z kilkuset/tysiecy forumowiczow nie pil go jeszcze? *
Z Okocimem jak z nowymi plytami Metalliki - wiadomo ze to juz nie to ale czlowiek czeka
* Poza jednym - zdekonspirowanymComment
-
Zbyt dużo forumowiczów to na pewno nie czeka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Last edited by ART; 2009-02-17, 13:34.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Punkt odniesienia nie jest może zbyt przekonywający, ale IMO jest to najlepsze piwo ze stajni CP ( faktem jest, że nie piłem jeszcze Kasztelana n/p )Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Mnie się marzy powrót do Zagłoby z lat powiedzmy 88-92, w butelce typ długi nóż . Wiem, że nic z tego marzenia nie będzie ale pomarzyc i powspominać dobre piwa (heheh państwowe browary i to w PRL warzyły piwa o niebo lepsze niż dzisiaj te "super zarządzane" prywatne spółki, zarówno Tychy, jak Okocim czy Żywiec z lat 80 i samego początku 80 to niedościgłe mistrzostwo w porównaniu z dzisiejszymi wyrobami piwopodobnymi)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Już do mnie przyjechał ten Okocim zaraz będę degustować ,butelka ładna typu Calsberg cena też ładna około 3 zł ale to na początek bo od 25 -02 Okocim i GŻ podoszą ceny KP od marcaLast edited by supersklep; 2009-02-18, 15:42.
Comment
Comment