Dziękuję za zgłoszenia. Zainteresowanie było większe niż przypuszczałem. Wybór tym bardziej trudny. Nie było osób przypadkowych. Wszyscy kandydaci prezentowali wysoki poziom.
Praca w Browarze Konstancin
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
-
Channel: Niemcy
-
-
-
Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Szukam osoby do pracy na stanowisko pomocnik piwowara/second brewer. Doswiadczenie oraz znajomosc j. angielskiego nie wymagana. Obsluga wozka widlowego wskazana. Praca mozliwa od zaraz. Wiecej pod numerem tel. +44 7713642898
-
Znany wrocławski sklep poszukuje pracownika na stanowisko sprzedawcy:
Zależy nam na długofalowej współpracy, chętnie zatrudnimy kogoś, kto szuka pracy na stałe.
Szukamy osób pracowitych i odpowiedzialnych.
Do zadań sprzedawcy należą:
- obsługa...2019-06-08, 09:42 - Loading...
- Koniec listy.
Comment