Ja to się do Malborka wybiorę,ale jak będą PENDOlino śmigać
Pociągiem po kolejowo-piwnych szlakach
Collapse
X
-
A jak się one tam nie będą zatrzymywać to też się wybierzesz?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA jak się one tam nie będą zatrzymywać to też się wybierzesz?mb WOS
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika minibrowary Wyświetlenie odpowiedzihaha warunki polowe, ale dla Rycerza warto się poświęcić
Comment
-
-
Żartobliwa manipulacja. Porównaj mój wpis z zacytowanym fragmentem.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA w Warszawie w sylwestra ostatni raz można się było przejechać tramwajem 13N, czyli tzw. parówką. Ten model przechodzi do historii. I czym teraz dadek będzie jeździł i rozwoził forumowiczów po knajpach?
A ja teraz do pracy to już bez przyjemności, 105N to już nie to samo... Jedyna nadzieja, że trafi się jazda 13N na wynajmy, z wycieczkami i na linii turystycznej.
Docent ma rację, "parówka" to jakiś wymysł medialny, nikt wśród motorniczych i pracowników zaplecza takiej nazwy nigdy nie używał.
Comment
-
-
Last edited by docent; 2013-01-17, 15:41.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Co tam było? Cenzura już zadziałała.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCo tam było? Cenzura już zadziałała.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Tak jak już to było zapowiadane, wróciły pociągi na linię 024 Hanušovice - Dolní Lipka oraz przedłużono o 2 km (do granicy pardubickiego kraju) linię 025 Dolní Lipka - Mlýnický Dvůr.
W obydwu przypadkach ruch prowadzony będzie (przynaj.mniej na razie) tylko w soboty i niedziele.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNo pięknie, pięknie panie Jurandofil Aczkolwiek razi brak oryginalnego reflektora...
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Niestety, modernizacje... modernizacje...
PS. Upubliczniłem Skoro docent mówi, że nie ma się czego wstydzićZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA jak się nimi jeździło? Motorniczowie prowadzący te składy nie wyglądali na zbytnio zadowolonych, a może mi się tylko wydawało.
Ale jak dla mnie - najlepsze tramwaje jakimi jeździłem.
Fotka z ostatniej liniowej służby w noc sylwestrową 2012/2013.
Comment
-
Comment