Browar w Lwówku sprzedany!
Collapse
X
-
-
Acha, sorry, Ty pisałeś o Faktach, a ja o zdjęciuNatomiast to, że browar jest w złym stanie, to przecież żadna tajemnica.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Tak, tekst rzuciła świetny, ale sami robią napoje chmielowo - cukrowe - niewiadomojakieComment
-
Tylko nie wiem czego mam się domyślac. Pokazali kilka wnętrz browarów. Lwóweckiego jako zdjęcia archiwalne i piwowara przy kadźi podczas pracy, archiwalne zdjęcia z Bauerem i samego Bauera, aktualne przed browarem z prezesem Ciechana, archiwalne z rozwalonego browaru zdaje się, że w Sobótce, Spiż i panią piwowar ze Spiża, nalewaki Spiża i nalane piwo ze Spiża.
O, które wnętrza ci chodzi?
Domyślam się, że rozwalone wnętrza browaru w Sobótce wziąłeś za wnętrza Lwówka? zgadłem?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
Nie wiem czy Wam zdarzyło Wam się próbować piwa z browarów które nazwał bym - Efemeryda.
Przyjeżdża się gdzieś, próbuje się piwo, po czym po bardzo krótkim czasie browarek znika z powierzchni ziemi, nie zostawiając nawet śladu .
Mnie zdarzyło się już to bodajże trzy razy,...2 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Pozwalam sobie przypomnieć o browarze ze względu na zasłużoną postać belgijskiego piwowarstwa, którym jest Pierre Gobron. Ten pan razem ze swoim szwagrem założyli w latach 80. znany też w Polsce browar d'Achouffe. Ten z krasnalami. Początkowo to było hobby, o tak to wyglądało: https://chouffe.com/e...
-
Channel: Belgia
-
-
Same problemy z tym browarem. Zmienili nazwę – kiedyś Lupulus była marka ich piwa.
https://www.lupulus.be/
Ale do marki „Tripick” się nie przyznają na stronie, a na ecie jako producent występuje Les 3 Fourquets…
A sam browar jest ciekawy, ze względu na zasłużoną...-
Channel: Belgia
-
-
Kontynuacja wątku Czechy, Chlum, Chlum 8, Horácký minipivovar
W związku z tym, że browar działa dalej, tylko pod innym adresem bardzo proszę o jego zmianę w tytule wątku, lub przeniesienie opisu i założenie nowego tematu.
Obecny adres browaru to: Pávovská 3106/19 Jihlava.
...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment