Jakie według was są najlepsze tzw tanie piwa (mam namyśli takie oscylujące w granicach 1,5 zł góra 2 zł). Wiadomo ze dużo ludzi nie dysponuje większą ilością gotówki a ma na przykład potrzebę zakupu większej ilości piw, lub po prostu nie lubi dużo wydawać. wiec stad mój pomysł by opisywać tu tanie piwa (wyprodukowane specjalnie do marketów itp) które swoim smakiem zasługują na uwagę.
Najlepsze "Tanie Piwa"
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika metalsrem Wyświetlenie odpowiedziJakie według was są najlepsze tzw tanie piwa (mam namyśli takie oscylujące w granicach 1,5 zł góra 2 zł). Wiadomo ze dużo ludzi nie dysponuje większą ilością gotówki a ma na przykład potrzebę zakupu większej ilości piw, lub po prostu nie lubi dużo wydawać. wiec stad mój pomysł by opisywać tu tanie piwa (wyprodukowane specjalnie do marketów itp) które swoim smakiem zasługują na uwagę.
-
-
Rozumiem ze tanie to pojecie względne, wiec myślę żeby pisać o piwach 0,5l tych jest najwięcej. O Noteckim to wiem ze jest i jestem częstym nabywca tego piwa. Ale to jest oczywiste ze jeżeli za 1,30 można kupić jedno z najlepszych polskich piw to trzeba z tego korzystać;-)Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziŻadne z nich nie zasługuje na uwagę.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziu nas piwa w tej cenie nie zasługują na kupno, wierz mi. jak był Relakspol to jeszcze tak.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzinapisałem, że u nas nie ma. zapewne blisko browarów te piwa są tanie i dobre.Browar domowy SKOTAR
Comment
-
-
Berg z Ambera (Netto)i Pils (lub tez Pilsener) z Jabłonowa (wiekszosc maketow) - dobre tanie piwa, moim zdaniem oczywiście. Czarnkowa bym nie liczył, choć 0,5 drogi by nie był ale Czarnków to osobna kategoria, bardziej pasująca do watku 'Najlepsze piwa wogóle'
Comment
-
Comment