Złote Lwy - ostatnio płaciłem za nie 2,86 zł w Auchanie
Najlepsze "Tanie Piwa"
Collapse
X
-
Tanie, bo to Skalak.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTanie, bo to Skalak.
Comment
-
-
Czyli przyznają się do rozwadniania?
Kwestia którego Zagłębiaka, bo jest jeszcze ten z Witnicy.Last edited by Pendragon; 2013-03-27, 13:35.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Kwestia którego Zagłębiaka, bo jest jeszcze ten z Witnicy.
Comment
-
-
Ja obstawiam na:
Czechy - Litovel jasny... bardzo fajne piwko do trójki.
Polska - Lwówek Wrocławski .. moim zdaniem najlepsze co stajknia Piw Regionów ma obecnie na rynku, lub Namysłow niepasteryzowany--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Fakt, wczoraj piłem Krakonosa 10-tkę i był świetny, lepszy niż 11-tka. Obydwa jednak kosztowały mnie o te 20-30 groszy ponad 3 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTanie, bo to Skalak.
Comment
-
-
1)Noteckie z browaru Czarnków - bączek kosztuje 1,99 zł, więc 0,5 litra wychodzi 2,985 zł - kupuję w hipermarkecie E.Leclerc w Warszawie na Bielanach.
2)Pilsweiser Exclusive Eksport z browaru z Grybowa - 2,57 zł, butelka 0,5 litra - kupuję w Warszawie w hurtowni.
Oba piwa moim zdaniem bardzo dobre.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ tego co czytam o nowym wypuście Manufakturowego Pilsa, to raczej wypadnie Wam z repertuaru.
Ogólnie jest puste i mało treściwe.
Cóż, nowe warki mają się tak do starych, jak Marillion z Hogarthem do tego z Fishem.
Czyli są gładkie, bez wyrazu i brakuje im pazura.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika salvit Wyświetlenie odpowiedzi1)Noteckie z browaru Czarnków - bączek kosztuje 1,99 zł, więc 0,5 litra wychodzi 2,985 zł - kupuję w hipermarkecie E.Leclerc w Warszawie na Bielanach.
Comment
-
Comment