Jakie według was są najlepsze tzw tanie piwa (mam namyśli takie oscylujące w granicach 1,5 zł góra 2 zł). Wiadomo ze dużo ludzi nie dysponuje większą ilością gotówki a ma na przykład potrzebę zakupu większej ilości piw, lub po prostu nie lubi dużo wydawać. wiec stad mój pomysł by opisywać tu tanie piwa (wyprodukowane specjalnie do marketów itp) które swoim smakiem zasługują na uwagę.
Najlepsze "Tanie Piwa"
Collapse
X
-
Jakie według was są najlepsze tzw tanie piwa (mam namyśli takie oscylujące w granicach 1,5 zł góra 2 zł). Wiadomo ze dużo ludzi nie dysponuje większą ilością gotówki a ma na przykład potrzebę zakupu większej ilości piw, lub po prostu nie lubi dużo wydawać. wiec stad mój pomysł by opisywać tu tanie piwa (wyprodukowane specjalnie do marketów itp) które swoim smakiem zasługują na uwagę. -
-
Rozumiem ze tanie to pojecie względne, wiec myślę żeby pisać o piwach 0,5l tych jest najwięcej. O Noteckim to wiem ze jest i jestem częstym nabywca tego piwa. Ale to jest oczywiste ze jeżeli za 1,30 można kupić jedno z najlepszych polskich piw to trzeba z tego korzystać;-)Browar domowy SKOTARComment
-
Comment
-
Berg z Ambera (Netto)i Pils (lub tez Pilsener) z Jabłonowa (wiekszosc maketow) - dobre tanie piwa, moim zdaniem oczywiście. Czarnkowa bym nie liczył, choć 0,5 drogi by nie był ale Czarnków to osobna kategoria, bardziej pasująca do watku 'Najlepsze piwa wogóle'Comment
Related Topics
Collapse
-
To ciekawe że miasto założone w 1784 roku, ma obecnie już piątą nazwę. W zależności od tego z której strony wiał wiatr historii, tak często zmieniała się jego nazwa. Być może że kiedy tam kiedyś zaglądnę, będzie się nazywało jeszcze inaczej. Ale dajmy temu spokój, to w sumie...3 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Ja wiem, że temat sam siebie wyklucza, ale skoro Niemcy potrafią zrobić dobre piwo w cenie 30ct, to dlaczego u nas tak się nie da? Nie oczekuję już tak niskiej ceny, ale ciekaw jestem Waszego zdania drodzy Piwosze, jakie piwo w cenie powiedzmy 2-2,5zł jest Waszym zdaniem najlepsze. U mnie na...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
-
Channel: Czechy
-
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
Channel: Festiwale piwne
2025-02-11, 21:44 -
-
22 listopada o godzinie 19:00 Hopito stanie się miejscem, gdzie smak i adrenalina spotkają się twarzą w twarz. Ekipa Gryfusa ze Szczecina oraz Brygada Tarnobrzeg przybywają, aby przejąć krany i zaprezentować swoje najlepsze piwne perełki. UWAGA. Wejście od ulicy Parkingowej
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-18, 19:46 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment