Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX
Wyświetlenie odpowiedzi
Najlepsze "Tanie Piwa"
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yavo Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie Staropolskie Złote.
Złotówka i trzydzieści groszaków...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziA w jakim sklepie? Biedronce?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manieklbl Wyświetlenie odpowiedziW Lubelskich biedronkach pojawiło się niedawno to piwko w cenie 1,99. Jeszcze nie próbowałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika numfil Wyświetlenie odpowiedziJedyne tanie piwo które da się wypić (według mnie) to Książ puszka -browar dolnośląski .
Cena 1,98 złWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika numfil Wyświetlenie odpowiedzi(...)to Książ puszka -browar dolnośląski .
Cena 1,98 zł
Comment
-
-
Może coś nie tak z tym "dolnośląskim" ale coś ze śląska .Nie mam puszki w domu , ale jutro mogę dać pełny opis. Piwo sprzedają takie sklepy jak :żabka,groszek (przynajmniej w Kielcach). Piwo to piłem dość dawno (w tedy jeszcze nie zwracałem na to uwagi--początkujący jestem).
pozdrawiam
Comment
-
-
Podpowiem tobie żebyś nie żył w takiej nie świadomości. Piwo "Książ" było swego czasu warzone na Dolnym Śląsku w browarze "Piast" do czasu jego zamknięcia w 2003 roku. Od tego czasu jest produkowane w Bosmanie, czyli w Szczecinie na ziemiach województwa zachodniopomorskiego oraz w Brzesku (browar Okocim) ziemie województwa małopolskiego.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2009-07-03, 19:22.
Comment
-
Comment