Zamkowe z Namysłowa. W knajpie 3,50 (z beczki), w sklepie pewnie z 2 zł (nie wiem, jeszcze nigdy nie piłem go w wersji butelkowej). Nie jest to napój wybitny, jest co najwyżej niezły, ale w swojej kategorii cenowej nie ma sobie równych. Można wypić kilka z rzędu bez skrzywienia, a wszelkie koncernówki bije na głowę.
Najlepsze "Tanie Piwa"
Collapse
X
-
Przypuszczam, że owy Fasberg w butelce występuje tylko lokalnie, bo u mnie w Rzeszowie takiego brak
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziWernersgruner Pils Legende - pucha 0,5 l. kosztuje 2,49 pln w Winotece w Zebrze przy trasie Łazienkowskiej (przy metro Politechnika)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika javiki Wyświetlenie odpowiedziPolecam Ok -ale on jest drogi-ponad 3zł -był cały czas exportowany do Stanów-i smakuje piwem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cockroach Wyświetlenie odpowiedziCaly czas jest eksportowany do USA (ostatnio widzialem cala polke polskich piw 3 w cenie 5$, Lech, OK, Warka i chyba Zamkowe), a w Polsce nigdy go na oczy nie widzialem (Poznan),
Comment
-
-
Na Pdkarpaciu w w ubiegłym roku było Lidlach (w puszcze po 2,49zł) i w sieci NASZ SKLEP (puszka i butelka ok 3zł)
można polecić to piwo jak do wyboru mamy same koncerniaki
Comment
-
-
Okocim O.K. w hurtowniach z piwem(niespecjalistycznych) bez problemu idzie dostać. Na półce bez "promocjów" żadnych 2,80pln mi wychodzi. Spokojnie możecie namawiać na sprowadzenie go sklepiki osiedlowe.--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Ostatnio piłem Specjała jasnego za 1,99zł w Tesco.
Idzie to wypić i nawet jest goryczka w tle.
Comment
-
-
Najlepsze tanie piwa, które pije się bez ryzyka, bo zawsze trzymają ten sam poziom, to zagraniczne Perlenbacher i Maternus. Jak znajdę u siebie Kozackie, to spróbuję, bo wiele osób poleca
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika numfil Wyświetlenie odpowiedziJedyne tanie piwo które da się wypić (według mnie) to Książ puszka -browar dolnośląski .
Cena 1,98 złLast edited by Pinto; 2013-07-29, 15:35.
Comment
-
Comment