Jeśli chcecie się zrzucać (na oględziny ), to trzeba się spieszyć, po podobno część już sprzedana.
Browar Jagiełło - zwiększa moce
Collapse
X
-
My tu sobie różne dywagacje czynimy, a nie byłoby prościej, gdyby pan Lucjan Jagiełło wyjaśnił, o co chodzi i że browaru nie zamykają, a wręcz przeciwnie? No, ja może się nie znam, to jakaś tajemnica handlowo-marketingowa? Zresztą zauważyłem, że mało wśród nas na browar.biz jest właścicieli/pracowników browarów, nawet tych nam przyjaznych. No jest parę chlubnych wyjątków, wśród których i Simon był...
Ja będąc panem Jagiełłą nie wytrzymałbym i bym się wypowiedział.Last edited by Rycho_128; 2009-03-20, 14:28.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
No i oczywiście będąc panem Jagiełłą, albo kimkolwiek związanym z branżą piwowarską lub pokrewną, też bym nie wytrzymał i zalogował się na forum. Jeżeli taki laik (zwykły spijacz piwa, no może niekoniecznie tyskacza) ma coś do powiedzenia - nie zawsze mądrego to fachowcy powinni tym bardziej. No, ale jak nie chcą, nikt nie zmusi. To tak apropos nie tylko tych zbiorników.Last edited by Rycho_128; 2009-03-20, 14:34.Gdański Browar WaRy
Comment
-
My tu sobie różne dywagacje czynimy, a nie byłoby prościej, gdyby pan Lucjan Jagiełło wyjaśnił, o co chodzi i że browaru nie zamykają, a wręcz przeciwnie? No, ja może się nie znam, to jakaś tajemnica handlowo-marketingowa? Zresztą zauważyłem, że mało wśród nas na browar.biz jest właścicieli/pracowników browarów, nawet tych nam przyjaznych. No jest parę chlubnych wyjątków, wśród których i Simon był...
Ja będąc panem Jagiełłą nie wytrzymałbym i bym się wypowiedział.
A powinni, bo ktoś kto pracuje w lokalnym browarze powinien trzymać rękę na pulsie. Myślę, że boją się ujawniać, że niby ktoś ich posądzi o reklamę i będzie chciał za to kasę, albo zada niewygodne pytanie. Z drugiej strony, tak jak w wielu innych branżach, często decydenci są dobrze po pięćdziesiątce i nie są za pan brat z Internetem. No i cóż zrobisz?Comment
-
Ale ja dalej rozwinąłem się w wypowiedzi na temat nieczytania/nieuczestniczenia w naszym forum niektórych ludzi, którzy powinni to czynić...Gdański Browar WaRy
Comment
-
Gdański Browar WaRy
Comment
-
Ale Ciebie jak widać tyczy tylko pierwsza połowa mojego stwierdzenia , a ja miałem na myśli tych, którzy są po pięćdziesiątce i nie są za pan brat z Internetem. Bo, że są tacy co mają po sześćdziesiątce i sobie w necie świetnie radzą to oczywiście wiem.Comment
-
Niemożliwe, aby Jagiełło pozbywał się tak dużej warzelni i tanków w dobrym stanie z powodu modernizacji.Comment
Comment