Jubileusz Marusi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • SUNKIDD
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.06
    • 38

Marusia / Pieczarek

T-64 typu pomnik wlasnie mialem na swjej militarno-pokojowej mysli.Na wiezy odcisk dloni Marusi.Czolg stanie przed budynkiem gdzie "server" jest umieszczony. W przypadku ataku na Marusie na tym forum,wiezyczka sie nam sama pieknie okreci na kierunek ataku i wystrzeli cos w stylu : Kiss my ass ; Asta lavista babey ; I will be back itp. w zaleznosci od nastroju w jakim Marusia bedzie. To jest taki prezentowo - ochrianiarski pomysl. Ludzie popularni musza czyc sie bezpiecznie!

Comment

• SUNKIDD
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.06
      • 38

Krzysiu

Krzysiu: "okrety pancerne" mozesz ze mna rozmawiac caly czas.

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Djot ma rację. Czołgi serii T-72/92 palą do 700 l. paliwa na setkę w warunkach polowych. Ale za to można do nich nalewać nie tylko benzyny, jeżdżą też na ropę, spirytus, olej rzepakowy i temu podobne wynalazki.
        Mnie kiedyś w nagrodę za dobre wyniki w nauce na studium wojskowym chcieli mnie wysłać do SPR Wojsk Pancernych w Poznaniu. Na szczęście była jedna przeszkoda - nie mieściłem sie w żadnym włazie T-90

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

A kto by tam spirytus marnował na paliwo do czołgu???

Ale mam super wielbicieli, czołgi w prezencie mi chcą dawać, hihi, no ja nie wiem, czy to komplement dla mojej kobiecości!!!!!
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• maryhh
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.02
            • 1895

Marusiu nasunęła mi się pewna myśl .......
            ale jej nie powiem
            Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
            "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
            do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
              Czechy, Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
              heckler
              Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
              2023-09-13, 07:39
            • darekd
              ReCraft, Styrian Dragon Sprau AIPA
              darekd
              Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).

Ekstr. 15%
              Alk. 6,0%

Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
              Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...
              2025-01-22, 22:57
            • heckler
              Czechy, Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
              heckler
              Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
              2025-01-17, 10:05
            • dadek
              Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
              dadek
              Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
              2025-01-12, 18:42
            • ART
              Maryensztat, Brew Paths Wet Hop Hazy IPA Książęcy
              ART
              Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.

Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
              2024-12-07, 17:48
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...