Po dwóch dniach: 213 podpisów (w tym 2 spoza Polski i 2 "niepełne" - nazwisko w rubryce miejscowość). Ponad połowę frekwencji robią ludzie z 3 województw: lubelskiego (44), śląskiego (42) i mazowieckiego (33). Najmniej z lubuskiego, podlaskiego i świętokrzyskiego - po 1 osobie. Cieszy spory odzew "miejscowych" z Lubelszczyzny, choć są to najczęściej ludzie z Lublina i Biłgoraja (seta się postarał). Z samego Zwierzyńca nie ma chyba nikogo...
Petycja w sprawie Zwierzyńca - podpisz się! Czekamy na Ciebie do końca kwietnia!
Collapse
X
-
Drobna statystyka po 3 dniach: 279 podpisów.
Śląskie i lubelskie idą łeb w łeb (po 53 podpisy). Potem mazowieckie (38), łódzkie (32), małopolskie (22), dolnośląskie (19, wreszcie się ruszyli), pomorskie (12) i zachodniopomorskie (11). Na szarym końcu lubuskie i podlaskie (po 1 podpisie). Przynależności administracyjnej czterech miejscowości nie rozszyfrowałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziPrzynależności administracyjnej czterech miejscowości nie rozszyfrowałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziłódzkie (32),Piwa i pacierza nie odmawiam
Comment
-
-
A mi przy próbie potwierdzenia pojawia się:
Kod:Błąd Błąd dostępu do bazy danych, spróbuj jeszcze raz.
Miał tak ktoś jeszcze?
Czyżby tyle osób chciało podpisać petycję, że nadmiar danych przeciążył serwer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziA mi przy próbie potwierdzenia pojawia się:
Próbowałem kilka razy, ale bez zmian.
Miał tak ktoś jeszcze?
Czyżby tyle osób chciało podpisać petycję, że nadmiar danych przeciążył serwer?Last edited by aMarcin; 2009-04-03, 17:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziA mi przy próbie potwierdzenia pojawia się:
Kod:Błąd dostępu do bazy danych, spróbuj jeszcze raz.
Petycja podpisana.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skakacz Wyświetlenie odpowiedziPodpisałem dziś ok. 14-tej i jak dotąd nie pojawiłem się na liście, ani nie otrzymałem potwierdzenia mailem. Kilkoro znajomych, którym podesłałem link do petycji, ma tak samo.
Ja czekałem na mail potwierdzający kilka godzin.
Comment
-
-
Prawdopodobnie jest tak dużo wpisów, że program nie nadążą za wysyłaniem potwierdzeń w ciągu kilkunastu sekund. Pisałem wczoraj do slobodana w tej sprawie. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Jak zostało zaznaczone w instrukcji do petycji w razie uwag/problemów należy kontaktować się z redakcją piweczko.org.
Kontakt
Redaktorzy
Comment
-
Comment