Konstancin - problemy z kegami
Collapse
X
-
Last edited by docent; 2009-04-15, 11:59.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
O właśnie, zapomniałam o tym napisać, była wszak akcja "butla"Comment
-
ponawiamy pytanieczy w sezonie będzie szansa na zdegustowanie piwa z browaru Konstancin na terenie Konstancina i Warszawy?Comment
-
już gdzieś był ten link na forum chyba:
veni, emi, bibiComment
-
Tu jest Konstancin w ofercie, tylko nie wiem czy lany czy butelkowyComment
-
Skoro tylko Okocim jest w poj. 0,3 i 0,5, to ani chybi on jest z beczki, a reszta butelkowa.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
http://www.stajnia-wilanow.pl/index.php?id=15
Tu jest Konstancin w ofercie, tylko nie wiem czy lany czy butelkowyRobię to co lubię - produkuję piwo.Comment
-
To nie jest temat o dostępności Konstancina w Warszawie, a o jego problemach z kegami.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Nie dalej jak w sobotę odwiedziłem ze znajomymi Łysego Pingwina na Ząbkowskiej w Warszawie. Knajpa wycofała się ze współpracy z browarem ze względu na niesolidność dostawców i rzekomo zespute piwo, które docierało do lokalu. Jak można przeczytać w dziale "Piwo - gdzie", w sekcji mazowieckiej w temacie o restauracji Senatorskiej, tam również zdażają się braki piw z konstancińskiego browaru. Niewesoło.Comment
Comment