Na żywo to byłam wczoraj, ale jak chcecie mnie posłuchać i, oczywiście, skrytykować to proszę bardzo
Marusia w Radio Wrocław na żywo
Collapse
X
-
Marusia w Radio Wrocław na żywo
Tagi: brak
-
-
W pierwszym odruchu przeczytałem: Wrocław w Radio Maryja na żywoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziW pierwszym odruchu przeczytałem: Wrocław w Radio Maryja na żywo
Comment
-
-
Spoko. Przyjemnie sie słuchało.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
E tam - gratulacje - ja się pytam, czy się Wam podobało to, co mówiłam i jak mówiłam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziE tam - gratulacje - ja się pytam, czy się Wam podobało to, co mówiłam i jak mówiłam
Przy omawianiu różnicy piw koncernowych postraszyłbym takimi rzeczami jak: enzymy, syroby maltozowe, stężone ekstrakty chmielowe, rozcienczanie wodą.
Z drugiej strony miłym głosem: słód, chmiel, woda i drożdże.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziE tam - gratulacje - ja się pytam, czy się Wam podobało to, co mówiłam i jak mówiłam
PS. Ośmieliłem pobawić się tym plikiem i zmniejszyłem go do 7MB. Trochę gorsza jakość ale jest nieco mniejszy i szybciej przelezie przez maila. Gdyby ktoś chciał to udostępnię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPrzy omawianiu różnicy piw koncernowych postraszyłbym takimi rzeczami jak: enzymy, syroby maltozowe, stężone ekstrakty chmielowe, rozcienczanie wodą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJakby mi dali, to bym jeszcze parę godzin rozprawiała, ale Filip Marczyński trzymał rozmowę twardą ręką Zatem trzeba było się ograniczać z opisami.
Trza ludkami trochę wstrząsnąć. Ludzie są ostatnio wyczuleni na te chemiczne sprawy w jedzeniu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziPrasa, radio, telewizja! Gratuluję!
To chyba już moda na piwowarstwo w mediach!?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziChyba raczej na Marusię
Ciut poważniej - od jakiegoś czasu część ludzi zwraca uwagę, na to co je i pije. Uważam, że zasianie lekkiej paniki, typu: "Matko! Czy wiesz, że pojąc swe niemowlę piwem koncernowym wprowadzasz do jego organizmu sztuczne barwniki i przeciwutleniacze???" nie zaszkodziłoby...
A całkiem poważnie - duży szacun, czy jest na forum funkcja rzecznika (op, pardą!) piwowara prasowego? Jeśli nie, sugeruję szybki plebiscyt i jeszcze szybszą nominację.
Comment
-
-
Zaintrygowała mnie wajcha do kapslowania piwa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment